Πανμοβριακός: “Η βαθμολογική θέση αποτυπώνει ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική μας αξία”

Απάντησε στην ανάρτηση της Αχαϊκής ο Πανμοβριακός, τονίζοντας:

“Tο Δ.Σ. του Πανμοβριακού θέλοντας να πάρει θέση στην πρόσφατη αναφορά της Αχαϊκής έπειτα από τον τελευταίο αγώνα των ομάδων μας θα ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά. Ο Πανμοβριακός τα τελευταία χρόνια εκπροσωπώντας την Δυτική Αχαΐα στον ποδοσφαιρικό χάρτη(έχοντας πίσω του ένα σχετικά μικρό χωριό, μα ικανούς και άξιους ανθρώπους) έχει κερδίσει επάξια μια υψηλή θέση που το μαρτυρούν όσα κάθε χρόνο καταφέρνει.

Στην παρούσα χρονική στιγμή η βαθμολογική θέση αποτυπώνει ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική μας αξία. Ο Πανμοβριακός είναι mvp και νικητής του τελευταίου μας αγώνα όπως ήταν και στον πρώτο γύρο στην έδρα της Αχαϊκής, ξεκάθαρα και μόνο αγωνιστικά. Η ομάδα μας δεν υπήρξε ευνοούμενη διαιτητικών αποφάσεων και την φετινή χρονιά έχουμε εκφράσει αρκετές φορές τα παράπονα μας. Προφανώς ο διαιτητής ήταν καλός μόνο στο πρώτο ημίχρονο όπου η Αχαϊκή προηγήθηκε με ένα πέναλτι που δεν κατάλαβε κανένας.

Τέλος αντεγκλήσεις μεταξύ φιλάθλων και περιστατικά λεκτικών αντιπαραθέσεων στη ροή ενός πραγματικού ντέρμπι δεν εκφράζουν το Δ.Σ. και ούτε θα έβαζαν σε δοκιμασία τις σχέσεις μας με την Αχαϊκή ,με την οποία ανταγωνιζόμαστε εντός αγωνιστικών χώρων αλλά συμπορευόμαστε στον αγώνα της Δυτικής Αχαΐας για εκπροσώπηση στο Αχαϊκό ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στους στόχους σας“.