Πανμοβριακός : “Τραγελαφικά και ανάρμοστα γεγονότα”

Η ομάδα του Πανμοβριακού μας με αυτή την ανακοίνωση καταδικάζει τα όσα ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΆ και ΑΝΑΡΜΟΣΤΑ γεγονότα συνέβησαν μετά την λήξη του σημερινού αγώνα απέναντι στην ΑΕ Λιμνοχωρίου,στο γήπεδο τους.

Πραγματικά μας προκαλεί θλίψη που σε εποχές όπως η σημερινή συμβαίνουν τέτοια γεγονότα,τα όποια μάλιστα προκάλεσαν και τον τραυματισμό ενός παίκτη της ομάδας μας που βρισκόταν εντός των αποδυτηρίων την ώρα που φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδος επιτέθηκαν στα αποδυτήρια μας σπάζοντας τζάμια τα οποία και προκάλεσαν τον τραυματισμό του νεαρού παίκτη της ομάδας μας Μάλαμα.

Στην συνέχεια ακολούθησε και φραστική επίθεση από κόσμο της γηπεδούχου ομάδας προς τον προπονητή μας κύριο Ντίνο Σπυρόπουλο.

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι πάρα τα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω δεν βρέθηκε ούτε ένας παράγοντας ή μέλος της διοίκησης της ΑΕ Λιμνοχωρίου να μπει μπροστά και να κατευνάσει τα πνεύματα εκείνη της στιγμή προστατεύοντας την ομάδα μας.

Βγάζουμε αυτή την ανακοίνωση για να τονίσουμε πως στον 21ο αιώνα που ζούμε δεν αρμόζουν τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές από κανέναν και ελπίζουμε σε γνώση και συμμόρφωση όλων όσων κάνουν παρόμοια πράγματα για να συμβάλουν και αυτοί στην προσπάθεια μας που γίνεται από κάποιους άλλους να κρατηθεί η βία μακριά από τα γήπεδα.