Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

ΠΑΟΚ – Άρης: Αίμα και άμμος στην Τούμπα

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας σε μία αναμέτρηση στην οποία δεν υπάρχει χώρος για προγνωστικά.

 Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ προέρχεται από μία καλή παρουσία στην Κωνσταντινούπολη παρά την ήττα με 3-1 από την Γαλατασαράι των πολλών εκατομμυρίων για την πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κάποιες πολύ μεγάλες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο ιδίως με τον Κωνσταντέλια ωστόσο δεν κατόρθωσε να τις εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό για να μπορέσει να πάρει κάποιο αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητος με 4 νίκες μία λευκή ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής προανήγγειλε αλλαγές με στόχο να διατηρήσει φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του.

Από την άλλη ο Άρης επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1 στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Το σύνολο του Άκη Μάντζιου έχει ενισχυθεί ποιοτικά σε όλες τις θέσεις στο ρόστερ του με την τελευταία κίνηση να είναι εκείνη του Ρόμπιν Κουάισον. Στόχος του συλλόγου η κατάληψη τουλάχιστον της 5ης θέσης η οποία θα δώσει εισιτήριο στο επόμενο Κόνφερενς Λιγκ. Αγωνιστικά ο Φαμπιάνο είναι εκτός και θα επιστρέψει μετά τη διακοπή ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σουλεϊμάνοφ.

Πάντα το τοπικό ντέρμπι μεταξύ των δύο προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις. Φέτος, και οι δύο ομάδες είναι αρκετά δυνατές και πιο βελτιωμένες σε σχέση με πέρυσι. Αναμένεται αμφότερες να βρουν τις στιγμές τους στην αναμέτρηση της Τούμπας. Ποντάρουμε στο Goal – Goal το οποίο πληρώνει στο 1.83.