ΠΑΟ Βάρδας: Δύο νέες μεταγραφές, “χτυπάει” και άλλο Πατρινόπουλο

Με τον 26χρονο Πυργιώτη επιθετικό Διονύση Πλαστουργό, ενισχύθηκε ο ΠΑΟ Βάρδας.

Ο Πλαστουργός, που διαθέτει ποιότητα ως ένας ποδοσφαιριστής ιδιαίτερα τεχνίτης, την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στη Γ΄ Εθνική και τον Πανναξιακό πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανηλειακό, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Δόξα Ν. Μανωλάδας, Α.Ε. Ερμιονίδας, Αχαϊκή και ΠΑΣ Κιθαιρών.

Χθες ανακοινώθηκε ο Βασίλης Μαυρόπουλος που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Παναιγιάλειο, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Ερμιονίδα, έχοντας ξεκινήσει από την ομάδα Νέων του Παναιτωλικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr επαφή έγινε και με το Βασίλη Βασιλόπουλο που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από το Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αιγιώτη μέσου ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ. Ο Βασίλης με αρκετά δυνατά χαρακτηριστικά σαν παίχτης κατά το παρελθόν είχε θητεύσει σε Παναιγιάλειο, Ερμιονίδα και άλλες ομάδες. Άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟ Βάρδας του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

Εξάλλου, ο ΠΑΟΒ ανανέωσε την συνεργασία του με τον Αχαιό επιθετικό Κώστα Μακρή, για τρίτη σερί σεζόν. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ αναφέρει: «Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΗΣ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του συλλόγου μας για 3η συνεχόμενη χρονιά. Άπαντες στην οικογένεια της ομάδας μας ευχόμαστε στο νεαρό ποδοσφαιριστή υγεία και κάθε επιτυχία».

Ο 16χρονος επιθετικός Νίκος Παλούμπης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΒ, συνεχίζει σε ό,τι αγαπάει, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των «πρασίνων». Πρόκειται για έναν ταλαντούχο επιθετικό από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΒ που εδώ και λίγα χρόνια έχει αποβιβαστεί στην πρώτη ομάδα και περιμένει να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Ο νεαρός αθλητής της ομάδας μας συνεχίζει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι εκεί που γεννήθηκε και μεγαλώνει δείχνοντας το παράδειγμα πως η αγάπη για τον τόπο μας είναι ιδανικό και τρόπος ζωής πριν από το επόμενό μας βήμα. Άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία».