ΠΑΟ Βάρδας: Επιστροφή Μικελάτου, παραμονή Σαμπανέι

Σημαντικές οι προσθήκες για το ρόστερ του ΠΑΟ Βάρδας. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΒ απέκτησε τον Δημήτρη Μικελάτο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του patragoal.gr και ανανέωσε την συνεργασία του με τον Θοδωρή Σαμπανέι.

Οι δύο ανακοινώσεις για Μικελάτο και Σαμπανέι:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Δημήτρη Μικελάτου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21. Σε μια νέα μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας αφού κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μικελάτο Δημήτρη, έναν ποδοσφαιριστή που είχε θετικό πέρασμα από την ομάδα κατά το παρελθόν.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον ποδοσφαιριστή δεν χρειάζονται αφού η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα μιλά από μόνη της. Ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θεώδορο Σαμπανέϊ. Οι πράσινοι με γρήγορες κινήσεις έκαναν δικό τους για δεύτερη συνεχή σεζόν τον ποδοσφαιριστή, παρότι υπήρχαν κι άλλες ομάδες που τον ήθελαν και υπήρχε στόχος τους.

Με την μεταγραφή αυτή οι πράσινοι θα προσθέσουν άλλη μια καλή και αξιόπιστη λύση στην επίθεση.

Οι πρώτες δηλώσεις του: “Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίζω να αγωνίζομαι στην ομάδα της καρδιάς μου την ΜΠΑΡΤΣΑ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους που έχει θέση η ομάδα μου”.

Καλή σεζόν Σάμπα.