Παπαδόπουλος λαμπρός τον οδηγεί!

Σπουδαία νίκη για τον Α.Ο. Χανίων, που έφυγε με το διπλό από το Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη χάρη σε γκολ του Δημητριάδη στο 90+2′. Ο Καμαρά με εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Δημητριάδη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-1).

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μετά από αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον 21 βαθμούς. Από την άλλη, ο Εργοτέλης παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, έχοντας συγκάτοικο τον Ιωνικό!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα των Χανίων, έχει βελτιώσει το συγκρότημα, καθώς μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε αυτά τα πρώτα πέντε παιχνίδια, ενώ η μεγαλύτερη βελτίωση έγινε στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, ενώ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, δεν έχει δεχτεί τέρμα.

Συνθέσεις:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ποζατζίδης (81′ Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Αμπντουλαχί – Απι (55′ Τσέλιος), Μπουτσάκης (81′ Αλεξάκης), Μανουσάκης, Κωστανάσιος (75′ Πατρινός), Κόνραντ (55′ Μπουρσέλης).

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (46′ λ.τρ. Αναστασόπουλος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (66′ Δημητριάδης), Παναγιωτούδης (90′ Γκίνο), Κάρλος, Βασιλόγιαννης (90′ Σουντουρά), Βρεττός (56′ Μασένα), Διαμαντόπουλος.