Παράδειγμα προς μίμηση o Πρασσάς

Βαθιά και πάλι το χέρι στην τσέπη για τον Γιώργο Πρασσά για την αγαπημένη του Καλαμάτα.

Έξτρα ποσό πάνω από 15.000 ευρώ έδωσε, έστειλε από τις ΗΠΑ ο Γιώργος Πρασσάς προς όλους στην ΠΑΕ Καλαμάτα, ως δώρο Χριστουγέννων, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για άλλους προέδρους. Αυτό αφορά παίκτες, τεχνική ηγεσία, υπαλλήλους της ΠΑΕ και λοιπό προσωπικό, ξέχωρα βέβαια από αυτό που παίρνουν από το κράτος και από την αναστολή λειτουργίας που έχει βγει εδώ και δύο μήνες περίπου τώρα η Μαύρη Θύελλα και αναλογεί στα 500 ευρώ προς τον καθένα στη “μελανόλευκη” οικογένεια.

Παράλληλα, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της μεσσηνιακής ΠΑΕ έδωσε την εντολή στον Νίκο Αναστόπουλο και στους συνεργάτες του να ετοιμάζει σταδιακά την ομάδα για επιστροφή στις προπονήσεις, ατομικές και δύο – δύο στην αρχή, έτσι ώστε οι “μελανόλευκοι” να μπορέσουν πιο εύκολα να μπουν στις ομαδικές προπονήσεις, όταν με το καλό πια δοθεί το νέος έτος η σχετική εντολή από την Πολιτεία για επιστροφή σε αυτές.

Τέλος, ο Γιώργος Πρασσάς θα μιλήσει αύριο το Σάββατο “ζωντανά” από τις ΗΠΑ στο Sportstonoto Radio και στους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη, στις 5:15′ περίπου το απόγευμα. “Εφ όλης της ύλης”, για όλους και για όλα!