Παραγγέλνει τον τάπητα για τα Προσφυγικά

Μετά το έγγραφο από την ΓΓΑ, σήμερα Τρίτη το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ με ψήφους 8-0, ενέκρινε την παραγγελία του τάπητα (16.000 ευρώ) που θα μπει στο γήπεδο και το πρωί της Τετάρτης θα δοθεί η προκαταβολή για να γίνει παραγγελία σε εταιρεία στην Κίνα ώστε να προχωρήσει το θέμα.

Οι άνθρωποι της ΕΠΣΑ υπολογίζουν πως μέχρι τέλη Μαρτίου-να υπολογίσουμε πως αυτή την στιγμή η Κίνα είναι “κλειστή” λόγω covid 19- θα έρθει ο τάπητας στην Πάτρα και μέχρι τέλη Απρίλιου ή αρχές Μαΐου θα έχει τοποθετηθεί στα Προσφυγικά.
Να σημειωθεί πως τα χρήματα θα χρειαστούν άλλες 31.000 ευρώ τα οποία θα προσέλθουν από τα σωματεία, από έσοδα από σχολή προπονητών UEFA C΄ που θα γίνει στην Πάτρα αλλά και πόρους της δημοτικής αρχής η οποία αναμένεται να βοηθήσει.

Ο Άγγελος Δανιήλ είχε μιλήσει στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 στην εκπομπή του Αποστόλη Νικολόπουλου και του Γιώργου Σωτηρόπουλου (Δευτέρα και Παρασκευή 9-11) για το έργο ανακατασκευής του γηπέδου των Προσφυγικών που μπαίνει στην τελική ευθεία, τα επόμενα σχέδια της ΕΠΣΑ και τις εκλογές της ΕΠΟ.

Ακούστε αναλυτικά στο ηχητικό: