Παραμένει στα… πιτς ο Αποστολόπουλος, επέμβαση ο Αγκαράι

Με τη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της «Αλέξανδρος Σπανός» ξεκίνησε η αγωνιστική προετοιμασία της Παναχαϊκής για το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του τραυματία Αποστολοπούλου προπονήθηκαν κανονικά. Όσοι αγωνίστηκαν στο περασμένο νικηφόρο ματς με τα Χανιά ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Θυμίζουμε στον αγώνα με τους Ηρακλειώτες θα εκτίσει την ποινή του ο Λαρέα, με τον Αργεντινό στόπερ να έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Επιτυχημένη επέμβαση σε Αγκαράϊ

Ο Μάριο Αγκαράι υποβλήθηκε σήμερα πρωί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, λαπαροσκοπική αποκατάσταση ηβαλγίας (σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών) από το γενικό χειρούργο Χρήστο Στρατή και τον ορθοπαιδικό Κωνσταντίνο Χατζούλη στο Θεραπευτήριο «Ολύμπιον».

Υπολογίζεται ότι ο Μάριος Αγκαράι θα έχει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας σε 2 με 3 εβδομάδες, ενώ η επιστροφή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες υπολογίζεται σε 4 ως 6 εβδομάδες. Για το ακριβές διάστημα της επιστροφής του θα υπάρχει επανεκτίμηση όταν ξεκινήσει τις προπονήσεις.

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 ευχαριστεί θερμά τους θεράποντες ιατρούς, το Θεραπευτήριο Ολύμπιον και όλο το ιατρικό προσωπικό.Εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Μάριο Αγκαράι και την άμεση επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση!