Παρελθόν από τις Καρυάτιδες Σπάρτης η Γ. Λαμπράκη

Η έμπειρη επιθετικός μετά από έξι χρόνια στον σύλλογο της Σπάρτης αποχωρεί, καθώς οι Καρυάτιδες λόγω αδυναμίας οικονομικών πόρων δεν κατάφεραν να δηλώσουν συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής.

Πλέον η 34χρόνη είναι ελεύθερη και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας της. Η Γιάννα Λαμπράκη μίλησε στο patragoal.gr για την αναγκαστική της αποχώρηση από την ομάδα της Σπάρτης:

«Μετά από έξι χρόνια έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα που μεγάλωσα και που ξεκίνησα μαζί της τα ποδοσφαιρικά μου βήματα.Αυτά τα έξι χρόνια ήταν γεμάτα αναμνήσεις, γεμάτα με έντονες στιγμές άλλοτε χαράς και άλλοτε πίκρας, θυμού και απογοήτευσης. Όμως όλα αυτά τα χρόνια αυτές οι καταστάσεις μας  καλύτερους χαρακτήρες, αλλά και καλύτερες παίκτριες.

Δυστυχώς η δύσκολη περίοδος που διανύουμε λόγω της πανδημίας, καθώς και η άσχημη οικονομική κατάσταση όλης της χώρας και στην περιοχή μας δεν κατάφερε να μας δώσει αρκετούς οικονομικούς πόρους έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ (αν και δεν αρκεί) στις συμπαίκτριές μου όλα αυτά τα χρόνια και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και σε όλους τους προπονητές που πέρασαν άξια από την ομάδα μας καθώς πλέον αποχαιρετώ μέσα από αυτήν την ανακοίνωση δημοσίως την ομάδα της πόλης μας, αλλά κυρίως την ομάδα της καρδιάς μου. Επίσης νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια καθώς καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας και να κερδίσουμε την άνοδο για την Α΄ Εθνική.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες τις συμπαίκτριες μου σε ό,τι και να ακολουθήσουν στην ζωή τους είμασταν μία οικογένεια και καλή δύναμη σε όλους μας και κυρίως να έχουμε υγεία».

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς