Πατρινή επιχείρηση κεντρικός χορηγός στη φανέλα του Πανσερραϊκού

Ο ιστορικός Πανσερραϊκός ήρθε σε συμφωνία για το μπροστινό μέρος της φανέλας, με επιχείρηση που έχει έδρα την Κάτω Αχαγιά.

Ναι καλά διαβάσατε. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, επικεφαλής και ιδρυτής της εταιρίας με φωτοβολταϊκά έργα, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, με έδρα την Κάτω Αχαΐα, με εμβέλεια πανελλαδική (Πάτρα, Ξάνθη, Θήβα, Λάρισα, Αθήνα και άλλα μέρη). Μια τεχνική – εμπορική εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με το κλειδί στο χέρι σε εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος είναι ανοικτός σε ότι προχωρημένο, ανεβασμένο, σε κάθε είδους ανατρεπτικό, τέλος πάντων ακυρώνει το καθιερωμένο, το δεδομένο.

Με έτος ίδρυσης το 2004 και υποκαταστήματα σε όλη την χώρα, κατέχει πλέον ένα σημαντικό portofolio έργων, και μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών κατασκευής, συντήρησης και τηλεμετρίας φωτοβολταϊκών και όχι μόνο εγκαταστάσεων.

Η εταιρεία από την ίδρυσή της διαρκώς εξελίσσεται επενδύοντας σε εξοπλισμό, σε σημαντικές συνεργασίες και κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό της, με στόχο πάντα την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών που να ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών της.

H ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. θα αποτελέσει τον «χρυσό» χορηγό της ομάδας των Σερρών καταθέτοντας ένα σημαντικό ποσό. Τα έσοδα από αυτή τη κίνηση θα δώσουν μεγάλη «ανάσα» στα ταμεία της ομάδας.