Πείρος Ισώματος: Ανταγωνιστικός κι όπου βγει

Το σύνθημα είχε δοθεί από την περσινή χρονιά, όπου όμως δεν υπήρξε συνέχεια και συνεχίζει και τη φετινή να είναι το ίδιο και ξεκάθαρο, για την ιστορική αυτή ομάδα που ο στόχος είναι ένας. Μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει με κίνητρο πάντα για τη νίκη. Mπορεί να μην το «βροντοφωνάζουν» στο Ίσωμα, αλλά οι κινήσεις που έγιναν από τη γειτονική Δόξα Χαλανδρίτσας το μαρτυρούν.

Ο κορμός έχει μείνει σχεδόν ο ίδιος, είναι πολύ θετικό ότι περίπου 12 ποδοσφαιριστές, είναι από το χωριό και από ευρύτερη περιοχή και φυσικά οι μεταγραφές που έγιναν ήταν ουσίας για την μεγαλύτερη βοήθεια στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Παναγιώτης Γεωργαντόπουλος (τερματοφύλακας από Δόξα Χαλανδρίτσας), Δημήτρης Βέσσης (τερματοφύλακας από Καμίνια), Νίκος Μπάτραλης (στόπερ από Δόξα Χαλανδρίτσας), Μάνος Κοτσανόπουλος (στόπερ από Δόξα Χαλανδρίτσας), Κώστας Διαμαντόπουλος (αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ από Δόξα Χαλανδρίτσας), Άκης Καραλής (μέσος από Α.Ε. Πάτρα 2005), Ανδρέας Τσάμης (αμυντικός, ελεύθερος), Βαγγέλης Μαντζουράκης (μέσος από Πανιώνιο/Αχιλλέα), Γιάννης Νταφογιάννης (μέσος από Άρη Πατρών),  Παπανδρέου Θοδ. Γιώργος (επιθετικός από Δία).

Προπονητής παρέμεινε ο γνωστός σε όλους κ. Χρήστος Δελδήμος, ο οποίος είναι πολύ εργατικός και χτίζει την προπονητική του καριέρα με μεγάλη τάξη. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η επιστροφή των Δημήτρη Κυριακόπουλου και Κώστα Παπανδρέου, δύο παιδιών από το Ίσωμα που είναι και αρχηγοί, μετά από τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν και οι δύο τους με χειρουργική αποκατάσταση στα γόνατά τους την περσινή σεζόν.

Ο μεγαλύτερος στόχος βέβαια η κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στο Ίσωμα που θα βοηθήσει το σύλλογο να αλλάξει επίπεδο, να «πατήσει» σε πιο στερεές βάσεις όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, ενώ θα λειτουργήσει ακαδημία για τους μικρούς αθλητές από το Ίσωμα και την ευρύτερη περιοχή.