ΠΕΑΚ: «Η Πάτρα κέρδισε το στοίχημα»

Η ΔΕ του ΠΕΑΚ Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση  η οποία αναφέρει:

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που διεξήχθησαν σχεδόν ταυτόχρονα στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ Πάτρας. Το final four του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας που έγιναν αντίστοιχα στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» και το κλειστό Γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος», αποτέλεσαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναδειχθούν δύο πολύ σημαντικά προτερήματα για την πόλη:

Το πρώτο αφορά στις πολύ μεγάλες δυνατότητες που δίνονται στην Πάτρα έτσι ώστε να δημιουργήσει συνθήκες εξωστρέφειας, προσελκύοντας μαζί με τις αποστολές κορυφαίων συλλόγων της χώρας και εκατοντάδες επισκέπτες.

Το δεύτερο, που φυσικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το πρώτο, να αναδείξει τα πλεονεκτήματα των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, οι οποίες κάτω από πρωτοφανείς δυσκολίες που προκαλεί η διεθνής κρίση, όχι μόνο συντηρούνται, αλλά και  προοδευτικά αναβαθμίζονται.

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την άρτια διοργάνωση των αγώνων, καθώς και για τα εύσημα που εισέπραξαν από τους διοργανωτές και τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες σχετικά με την αρτιότητα των εγκαταστάσεων που διασφάλισαν την επιτυχία των διοργανώσεων.

Ο κ. Παπαδημάτος μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Διοίκηση του ΠΕΑΚ θα συνεχίσει να λαμβάνει και να υλοποιεί μεθοδικά αποφάσεις που θα δίνουν τη δυνατότητα στην Πάτρα να φιλοξενεί επιτυχώς διοργανώσεις πανελλήνιας εμβέλειας και να διεκδικεί την διεξαγωγή μεγάλων events που θα προβάλλουν την πόλη και θα δίνουν τη δυνατότητα  στους Πατρινούς και της Πατρινές να τις παρακολουθούν και να αισθάνονται πως η πόλη τους πρωταγωνιστεί στον αθλητισμό”.