«Πεντάρα» για το Πάτραι με χατ-τρικ Δημητρακόπουλου!

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Ταξιάρχης Κωνσταντίνος (Παπαδιονυσίου Ιωάννης, Τσεκούρας Βασίλειος)
Σκόρερ: 40′ Τσίμπιτσης – 21΄, 52΄, 64′ Δημητρακόπουλος, 27′ Σαμπανει, 69′ Γραμματικόπουλος

Το Πάτραι δεν βρήκε αντίσταση στα Ζαρουχλέικα απέναντι στην Αναγέννηση Πατρών επικρατώντας με 5-1. Για τους “πράσινους” που βρίσκονται σταθερά στην κορυφή χατ-τρικ σημείωσε ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος.

ΦΙΛΜ:

5′ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι, ο Μιχαλόπουλος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ από τα αριστερά αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

6′ Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Μπακάλης βγήκε μόνος του απέναντι από τον Βέρρα, έκανε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ της Αναγέννησης έκανε εξερετικη επέμβαση και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

14′ Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Πέττα, ο Γιαννόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Μεγάλη φάση για το Πάτραι.

20′ Όταν ο Δημητρακόπουλος έδωσε την πάσα στον Παπαγεωργίου, αυτός έκανε το σουτ με τη μια αλλά πέφτει στη γωνία του ο Βέρρας και έδιωξε σε κόρνερ.

Έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Δημητρακόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά έδιωξαν πάλι οι αμυντικοί μακριά.

21′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Γραμματικόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Δημητρακόπουλος με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

27′ Γκολ για το Πάτραι, Όταν ο Σαμπανέι μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε ένα διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

34′ Έπειτα από τη σέντρα του Γκοτσόπουλου, η μπάλα πέρασε απ’όλους, έκανε κοντρόλ ο Τζακώστας και το σουτ που έκανε κοντραρε και κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.

38′ Όταν ο Αλποχωρίτης έβγαλε μια κάθετη στον Γκοτσόπουλο, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε δίπλα απ’το δοκάρι άουτ.

40′ Γκολ για την Αναγέννηση, όταν ο Τζελέπης εκτέλεσε το φάουλ, ο Φραντζής πηρε την κεφαλιά, πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τσίμπιτσης πήρε το “ριμπάουντ” έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

50′ Το Πάτραι έκανε το 1-3 με τον Δημητρακόπουλο, αλλά ο επόπτης σήκωσε τη σημαία και ακύρωσε το γκολ. Μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες του παίκτη του Πάτραι ο οποίος κιτρινιστηκε.

52′ Όταν έκανε τη σέντρα ο Μπακάλης, ο Δημητρακόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-3.

61′ Όταν ο Τζελέπης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’όλους και ο Ξυπολιάς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά κόρνερ.

64′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Γραμματικόπουλος έδωσε την πάσα στον Δημητρακόπουλο, αυτός με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-4.

69′ Κι’αλλο γκολ για το Πάτραι, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γραμματικόπουλου, ο οποίος έκανε το 1-5.

84′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Καράγιωργα, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Βέρρας έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Πατρών (Δημήτρης Σγούρας): 1. Βέρρας 2. Δημητριάδης 3. Ξυπολιάς 4. Κοντογιαννάτος (30′ Τζακώστας) 5. Τσίμπιτσης 6. Φραντζής 7. Αλποχωρίτης 8. Αργυρόπουλος (85′ Λαμπίρης) 9. Γκοτσόπουλος 10. Τζελέπης 11. Λιακόπουλος.

ΑΠΣ Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής): 1. Αναστασοβίτης (65′ Κατσιγιάννης) 2. Πέττας 16. Μιχαλόπουλος 4. Ζέλος 5. Γιαννόπουλος (25′ Φραγκουλάκης α.α.) 6. Χριστοδουλόπουλος (65′ Βάρρας) 7. Μπακάλης (65′ Καράγιωργας) 8. Παπαγεωργίου 9. Σαμπανέι 10. Δημητρακόπουλος (71′ Κάρδαρης) 18. Γραμματικόπουλος.