“Πεντάρα” η Καβάλα, σκόραρε ο Πατρινός, Αρ. Κόκκορης

Το τρένο της Καβάλας δεν κατάφερε να σταματήσει ούτε η Κοζάνη, την οποία η ομάδα του Ανυφαντακης “σκόρπισε” με 5-1 και έφτασε τους 15 βαθμούς!

Στο 11ο λεπτό ο Γαβριηλίδης μετά από πάσα του Κολά και στο 15ο ο Ορφανίδης με εκτέλεση φάουλ έβαλαν τις βάσεις για μία εύκολη νίκη για την Καβάλα. Στο 28′ ο Κόλας έκανε το 3-0. Στο 41ο ο Αριστείδης Κόκκορης μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Ορφανίδη με πλασέ έκανε το 4-0.

Στο 58ο η ΑΕΠ μείωσε με τον Βοριαζίδη, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Κόλας στο 84′. Βασικός αγωνίστηκε ο Αποστόλης Στίκας που τα πηγαίνει περίφημα. Ο Κόκκορης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, μεταπήδησε στα Αργυρά Πατρών, ακολούθησαν οι Νέοι του Παναιγιάλειου και το… άλμα στην ανδρική ομάδα. Εν συνεχεία πέρασε από Παναιτωλικό, ΝΠΣ Βόλο και Κύπρο.

Συνθέσεις:

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης (68′ Κολλαράς), Στίκας (69′ Πεντεκίδης), Τενεκές, Γαβριηλίδης (52′ Γεωργακόπουλος), Κόκκορης (52′ Μελισσόπουλος), Κέρθι, Κόλλας, Ορφανίδης (56′ Θωμαΐδης), Αδαμάκης.

ΑΕΠ Κοζάνης (Ναντβόρνικ): Ψαρράς, Τρομπούκης, Τσικόπουλος (74′ Αιχμαλωτίδης), Κοτταρίδης (58′ Τσελέπης), Καραγιαννίδης, Ντούκα, Λι (74′ Μ. Βοριαζίδης), Νικολίτσας (84′ Αγρογιάννης), Κ. Βοριαζίδης, Παπαδόπουλος, Φωλίνας.