«Πεντάρα» και 5η θέση για τον Πήγασο Μπεγουλακίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος      

ΣΚΟΡΕΡ: 28΄, 54΄, 67΄ πεν. Αποσκίτης, 50΄ Γελάσιος, 86΄ Μικελάτος – 35΄ Χουσελάς

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 56΄ Σ. Χριστόπουλος, 65΄ Αδαμόπουλος, (70’ Β. Σταματίου εκπρόσωπος)

Ο Πήγασος Μπεγουλακίου επιβλήθηκε με 5-1 της Αναγέννησης Πατρών στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην 5η θέση με 21 βαθμούς.

Η εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του Νίκου Δημητρόπουλου το τελευταίο διάστημα δεν σταμάτησε ούτε σήμερα κόντρα στην Αναγέννηση η οποία έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία, τελειώνοντας το ματς με 9 ποδοσφαιριστές.

Οι «βυσσινί» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Νίκο Αποσκίτη που σημείωσε χατ-τρικ στη συνέχεια. Ο Μπαλάσης θα κάνει ωραία ενέργεια από τα αριστερά θα κάνει και τη σέντρα και ο Αποσκίτης με εξωτερικό σουτ θα τελειώσει υποδειγματικά.

Στο 35΄ βαθιά μπαλιά του Στέφανου Χριστόπουλου στον Χουσελά ο οποίος θα τελειώσει υποδειγματικά για το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 50΄ οι Μπεγουλακιώτες θα κερδίσουν πέναλτι με τον Αποσκίτη, μία απόφαση που δεν άρεσε στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Σοφίλας θα αποκρούσει προσωρινά και ο Γελάσιος στην επαναφορά θα κάνει το 2-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αποσκίτης θα σημειώσει το 3-1, ενώ στο 67΄ ο ίδιος παίκτης θα «κλειδώσει» τη νίκη για την ομάδα του. Ακολούθησε το «κερασάκι στη τούρτα» από το Μικελάτο τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Να σημειώσουμε πως στο 73ο λεπτό ο Γιώργος Παπαδόπουλος διέκοψε προσωρινά το ματς, λόγω της έντασης που υπήρξε με τους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις:

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Ν. Δημητρόπουλος): Τρίγκας, Γερούκαλης, Καλογερόπουλος Γελάσιος, Γεωργούσης (66’ Χρηστάτος), Μέρελης (46’ Φωτόπουλος), Σπηλιωτόπουλος, Ηρακλέους, Μπαλάσης (57’ Παπαδημητρακόπουλος), Μικελάτος, Αποσκίτης (73’ Γεωργιάδης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Φοής): Σοφίλλας (68’ Βασιλόπουλος), Σ. Χριστόπουλος, Παναγόπουλος, Ζαφειρόπουλος (79’ Θωμάς), Αδαμόπουλος, Μπερτσουκλής, Τσίφας (67’ Τσίμπιτσης), Α. Χριστόπουλος, Κακαφώνης, Τζελέπης (73’ Γιάνναρος), Χουσελάς.