“Πεντάρα με το καλημέρα” για τον Ρομαϊκό

Από τη αρχή του πρωταθλήματος και από την πρώτη αγωνιστική η νεοσύστατη ομάδα του Α.Σ. Ρομαϊκού έδειξε τις άγριες διαθέσεις της, καθώς συνέτριψε εύκολα τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων με 5-0 δείχνοντας πως η ομάδα είναι φτιαγμένη για υψηλά πράγματα στην πρώτη τους σεζόν στα ερασιτεχνικά γήπεδα.

Η ομάδα του Γιώργου Αγγελόπουλου από την αρχή κατέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και σχετικά νωρίς είχε διασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την νίκη καθώς στο πρώτο 20λέπτο της αναμέτρησης το σκορ ήταν ήδη 0-2 χάρις τα τέρματα του Δερβίση και του Μυλωνά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μυλωνάς και Δερβίσης βρήκαν από άλλο ένα τέρμα αμφότεροι όπως και ο Μαρίνος για το τελικό 0-5.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ρομαϊκος υποδέχεται εντός έδρας τον Πυρσό σε ένα παιχνίδι γιορτή καθώς αυτός θα είναι ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας της ομάδας με τους ανθρώπους της ομάδας να τον περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Αρχικές συνθέσεις:

Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων (Νίκος Μπουρδούνης): Γεωργαντάς, Παπαχριστόπουλος, Μπουγιούκος, Χρήστου, Πόπα, Διάκουλας, Γεωργακόπουλος, Συρμής, Παπαγιαννόπουλος, Γούτος, Κακαφώνης.

Α.Σ. Ρομαϊκός (Γιώργος Αγγελόπουλος): Χρ.Μπατζαλής, Ανδ.Μπατζαλής, Τραπουζάνης, Κολτσίδας, Π.Μπατζαλής, Μυτακίδης, Μυλωνάς, Χρ.Καμπούρης, Δρούσκας, Δερβίσης, Δημ.Καμπούρης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς