«Πεντάρα» ο Πήγασος Μπεγουλακίου με σόου Αποσκίτη!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Οικονόμου

ΣΚΟΡΕΡ: 40′, 46′, 62′, 90  Αποσκίτης, 42′ Καλογερόπουλος – 2΄ Κακαρούμπας, 5′ πεν. Ζαχαράτος.

O Πήγασος Μπεγουλακίου επικράτησε με 5-2 επί της Δόξας Χαλανδρίτσας και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τον Νίκο Αποσκίτη να πετυχαίνει τέσσερα γκολ.

Οι Χαλανδριτσάνοι ξεκίνησαν ιδανικά στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ένας «πρώην» ο Θανάσης Κακαρούμπας έκανε το 0-1 στο «Ανδρέας Κάνιστρας» με ωραία συνεργασία και ενέργεια. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Δήμου Ερυμάνθου κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαχαράτος.

Οι «βυσσινί» με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν στο 40΄ να μειώσουν σε 1-2 με κεφαλιά του Αποσκίτη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καλογερόπουλος έκανε το 2-2. Στο β΄ μέρος ο Πήγασος συνέχισε με τη φόρα που είχε πάρει από το πρώτο και ο Νίκος Αποσκίτης με νέα κεφαλιά έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στο 62ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-2, ενώ στο 90΄ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», περνώντας και το γκολκίπερ, πλασάροντας σε κενή εστία.

Συνθέσεις:

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Ν. Δημητρόπουλος): Τρίγκας, Μέρελης (69’ Χρονόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Γελάσιος (46’ Γεωργόπουλος), Γιώτης, Αθανασόπουλος, Κυριακόπουλος (46’ Κριμπάς), Φωτόπουλος (66’ Ηρακλέους), Καλογερόπουλος, Παπαδημητρακόπουλος (82’ Ανδρεόπουλος), Αποσκίτης.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Γεωργαντόπουλος Π., Μπάτραλης (88’ Θεοδωρόπουλος), Διαμαντόπουλος, Βρόντος, Κοτσανόπουλος (79’ Γκάτζος), Σωτηρόπουλος, Ζαχαράτος, Παπαγεωργίου (85’ Κ. Γεωργαντόπουλος), Μενύχτας, Κακαρούμπας, Καπογιαννόπουλος (46’ Μπαρδούσης).