Πενταπλό “χτύπημα” για τον Άρη Πατρών

H ομάδα του Άρη Πατρών στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε στην απόκτηση πέντε νέων παικτών για την γυναικεία ομάδα, ώστε να την ενισχύσει στις προσπάθειες της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου και συμμετέχει για 1η φορά στην ιστορία της στο 7ο Όμιλο.

Έτσι την “ερυθρόλευκη” φανέλα φορούν και επίσημα και έχουν τεθεί στην διάθεση του Ανέστη Δελδήμου οι:

👤Νάντια Γκούλη: Γεννημένη στις 11.02.2004 στην Αθήνα, θα ενισχύσει την αριστερά πλευρά της άμυνας (Αριστερό Μπακ) και αγωνιζόταν στον Αετό Πικερμίου…
👤Αλεξάνδρα Κακογιάννη: Από την Κόρινθο και τον τοπικό Άρη, η δεξιά οπισθοφύλακας (σ..σ μπακ) θα βοηθήσει κι αυτή την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Είναι γεννημένη στις 13.08.2002.
👤Τζο Νικολοπουλου: Για την δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης, από την Αθήνα και τον ΑΟ Βριλησσίων, η 20χρονη (27.05.2003) βραχύσωμη παίκτρια που ήδη αγωνίζεται στο βασικό σχήμα.
👤Πέγκυ Μαντέλου: Ακόμη ένα δεξί εξτρέμ με άλλα όμως χαρακτηριστικά, η Αγρινιώτισσα παίκτρια αποκτήθηκε από την ΑΕΚ Μεσολογγίου για να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα. Γεννημένη στις 08.08.2001‼️
👤Ραφαέλα Σπανού: Τέλος, Άρης χωρίς… “Σπανό” στην επίθεση δεν γίνεται, όπότε αποκτήθηκε η Ραφαέλα Σπανού (‼️), η Πατρινή 22χρονη (23.10.2001) επιθετικός που αγωνιζόταν στον Άτάντα.