Πιάστε τον αν μπορείτε: Κι άλλο γκολ ο Τσιριγώτης!

Νίκη με 1-2 μέσα στον Ασπρόπυργο επί της τοπικής ομάδας σημείωσε η Επισκοπή που με το τρίποντο αυτό πέρασε 3η στην κατάταξη, μια στροφή πριν την τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή (27/6, 17.00, με Νίκη Βόλου).

Στο α’ ημίχρονο η ομάδα της Κρήτης χρειάστηκε ένα μικρό χρονικό διάστημα για να δείξει τις περγαμηνές της και στο 16′ σκόραρε με τον Σπύρο Γεωργούση, με τον ίδιο δηλαδή “να το πιάνει από εκεί που το άφησε” στη Νάξο.

Ο Ασπρόπυργος ισοφάρισε έχοντας έναν πολύ καλό Τραορέ (το γκολ το έβαλε ο Λαμπόγλου στο 22′) όμως η ομάδα του Ρεθύμνου, είχε πολλή περισσότερη φαντασία στην επίθεση και σκόραρε στο 37′ με τον Τσιριγώτη για το 1-2, ο οποίος έφτασε τα 9 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Φυντάνης): Γκέκας, Αργυρόπουλος, Θεοδώρου, Τριποτσέρης (40′ Παπαθανασίου), Να’α, Ζαχαράκης (72′ Κατίδης), Μουκίδης Β. (40′ Μουκίδης Γ.), Τζανουλίνος, Βασιλείου, Τραορέ, Λάμπογλου.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Δήμιζας, (46′ Καλογεράκης), Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Λάμτσε, Ανδρέου, Κουτάντος (78′ Τσιλεδάκης), Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Καραγιάννης, Γεωργούσης (70′ Χρουσιέλ), Τσιριγώτης.