Πιέζει η προθεσμία υποβολής έως την Τρίτη 20/8 – Ποιες είναι οι νέες ομάδες, ποιες επιστρέφουν και ποιες δεν κατεβαίνουν

Μέχρι την Τρίτη 20/8 έδωσε παράταση η ΕΠΣ Αχαϊας για τις ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή σε πρωταθλήματα και κύπελλο.

Κάποιες από αυτές αναμένεται να μην το κάνουν ούτε και τώρα, αφού αδυνατούν να κατέβουν στις διοργανώσεις, με σίγουρους να θεωρούνται ο Τριταιϊκός και η Δόξα Ελαιώνα.

Μια ύστατη προσπάθεια γίνεται στα Σαγεϊκα και στον «ιστορικό» Εθνικό, αφού γίνονται κάποιες τελευταίες ενέργειες ώστε οι «πολεμιστές» να κατέβουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Από την Α’ Κατηγορία η Αναγέννηση δεν έχει ακόμα δηλώσει συμμετοχή, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το κάνει μέχρι την προθεσμία, ενώ από τις υπόλοιπες κατηγορίες και από τις ομάδες που θεωρείται σίγουρο ότι θα κατέβουν, δεν το έχουν κάνει ακόμα η Γαλήνη, ο Ρωμανός και η Φλόγα Κ. Καστριτσίου

Εφτά ουσιαστικά είναι συνολικά και οι νέες ομάδες, οι οποίες θα κατέβουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και αυτές είναι ο Άτλας, ο Αστέρας Λεοντίου, η Νεάπολη Πατρών, το Νέο Σαλμενίκο, η Παναχαϊκή 2014, ενώ επιστρέφουν ο Φωστήρας Οβρυάς και ο Ίκαρος Λακκόπετρας. Απομένουν τρείς ομάδες ακόμα που υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψουν, αφού ΑΕ Αιγίου και Αμπελόκηποι σκέφτονται να δηλώσουν συμμετοχή εκ νέου στα πρωταθλήματα.

Δεν κατεβαίνουν οριστικά ο Απόλλων Βίδοβας, τα Ροίτικα και ο Κεραυνός 2016.