Πιθανή έναρξη στις 12-13 Νοεμβρίου στη Γ΄Εθνική

Μπορεί να αποφασίστηκε από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ η έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ωστόσο αυτό που ταλανίζει εδώ και χρόνια τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνική.

Από τις πληροφορίες που μπορέσαμε να λείψουμε όλα δείχνουν ότι το Σαββατοκύριακο 12 με 13 Νοεμβρίου θα γίνει η σέντρα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι ως επικρατέστερη ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με την αγωνία να κορυφώνεται στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας καθώς δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς και να γίνει γνωστό επιτέλους σε πόσους ομίλους θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος.

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή αργοπορία προβληματίζει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας αφού σε περίπτωση που διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε τέσσερις ομίλους οι αγωνιστικές θα είναι πολλές κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθούν και εμβόλιμα παιχνίδια.

Σε… διαβούλευση ο αριθμός των ομίλων!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του soccerlive.gr οι άνθρωποι της Επιτροπής Διοργανώσεων προτίθενται να συζητήσουν για το συγκεκριμένο ζήτημα με τα ίδια τα σωματεία, ώστε να ακουστούν οι απόψεις και να αποφασιστεί από κοινού αν το πρωτάθλημα είναι καλύτερο να πραγματοποιηθεί σε τέσσερις ή σε έξι ομίλους. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σήμερα (21/10) πρόκειται να αποσταλεί σχετικό e-mail προς τα σωματεία, στο οποίο θα καλούνται οι πρόεδροι (ή άλλοι εκπρόσωποι) για τηλεδιάσκεψη την προσεχή Κυριακή στις 12:00. Από εκεί και πέρα, για τις αρχές Νοεμβρίου προγραμματίζεται η διαδικασία της κλήρωσης, με την τοποθεσία να μην έχει αποφασιστεί ακόμα.