Πικρή ήττα για τον Παναιγιάλειο

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Παναιγιάλειος γνώρισε την ήττα στην Ναύπακτο με 1-0 από τον Αστέρα, με έναν «σκληρό» τρόπο, αφού το τέρμα σημειώθηκε στο 94΄λεπτό της αναμέτρησης.

Η πρώτη κλασσική ευκαιρία ήρθε στο 67′ με το Νιφορόπουλο να περνάει κάθετη μπαλιά στον Μενσά ο οποίος θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Ο Παναιγιάλειος απάντησε  στο 73’ λεπτό με τον Σκούτα να πιάνει το σουτ και τον Μένιο να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 86′ ο Ναυπακτιακός  είχε την ευκαιρία να προηγηθεί σε μία στιγμή αδράνειας στην περιοχή του Παναιγιάλειου, αλλά ο Πατρώνης δεν έπιασε καλά το σουτ από κοντά και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Το νικητήριο  γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 94’ λεπτό με τον Νιφορόπουλο, ο οποίος με ωραία ατομική προσπάθεια ντρίπλαρε τον αντίπαλο αμυντικό και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Αιγιωτών.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μένιος, Μπατσής , Καλαμπόκας (86′ Λίτσος), Γιαννόπουλος (76′ Πατρώνης), Αργυρόπουλος, Μαχαίρας, Γιαννιώτης (67′ Χριστόπουλος), Παλαιοπάνος, Καψάσκης (86′ Μακρής), Μενσά (76′ Ναουμίδης), Νιφορόπουλος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ιωαννίδης, Πλατυκώστας, Χατζηαντωνίου, Αφούση Σ. (54′ Κρεμμίτσας), Σπίντζος, Αφούση Α., Μακρίδης, Βλαχόπουλος (89′ Βαλιάνος), Λιάτος, Ψωμάρας, Σκούτας (90′ Ροδόπουλος)