Πικρία του Κασιμίρο: “Οι λόγοι της απόλυσης δεν ήταν αγωνιστικοί”

Ο πρώην πλέον προπονητής του Προμηθέα Λουίς Κασιμίρο δεν έχει ξεχάσει ακόμη την αποχώρηση του από την Ελλάδα και με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo Deportivo άφησε έμμεσα αιχμές λέγοντας πως απολύθηκε έχοντας καλά αγωνιστικά αποτελέσματα.

«Ήταν μία έκπληξη γιατί ήμασταν φιναλίστ στο Super Cup όπου το παλέψαμε με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν 2οι στην ελληνική λίγκα ενώ στο EuroCup είχαμε χάσει από τη Βαλένθια και τη Γκραν Κανάρια που είναι πιο δυνατές ομάδες ενώ το μόνο που δεν τα πήγαμε καλά ήταν με τη Μπουργκ στη Γαλλία», ήταν τα πρώτα λόγια του και πρόσθεσε: «Οι λόγοι της απόλυσής μου δεν ήταν αθλητικοί, αγωνιστικοί. Η πρόφαση ήταν ίσως η ήττα στη Γαλλία αλλά υπάρχει κάτι άλλο κρυμμένο από πίσω», τόνισε με νόημα και κατέληξε.

«Υπήρχαν θέματα όπου εγώ και ο σύλλογος είχαμε διαφορετικά κριτήρια αντιμετώπισης και εγώ δεν είμαι ένας προπονητής που του λέει κανείς τι να κάνει.

Για πρώτη φορά στην καριέρα μου απολύθηκα έχοντας καλά αγωνιστικά αποτελέσματα», είπε και επισήμανε πως «σε καθαρά μπασκετικό επίπεδο δεν μπλέχθηκαν στη δουλειά μου αλλά ότι έγινε είναι παρελθόν και δεν θέλω να κοιτάζω πίσω. Δεν χρησιμοποιώ δικαιολογίες. Υπήρχε αμοιβαία αγάπη στην αρχή της συνεργασίας, η αγάπη αυτή μεταξύ μας δεν υπάρχει πια, και το θέμα έληξε».