Πιο δύσκολα….από το τελικό σκορ ο Πανμοβριακός

Πανμοβριακός Ριόλου-Δόξα Χαλανδρίτσας 3-0 (50΄ Χριστόπουλος, 85΄ αυτ. Κ. Γεωργαντόπουλος, 92΄ Νιφορόπουλος)

Διαιτητής : Ταξιάρχης (Γεωργακόπουλος-Κωσταδήμας)

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0, ο Πανμοβριακός κατάφερε να κερδίσει την Δόξα Χαλανδρίτσας και να φτάσει τους 34 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ευρισκόμενος σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Θανάση Παπουτσή άνοιξε στο 50’ λεπτό της αναμέτρησης το σκορ με τον Παναγιώτη Χριστόπουλο και μετά από ωραία κάθετη πάσα του Φωτόπουλου, ενώ έπρεπε να φτάσουμε στο 85’ λεπτό ώστε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη σε αυτογκόλ του Κ. Γεωργαντόπουλου, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με πολύ όμορφο τέρμα με απίστευτα εξωτερικά φάλτσα, ο Νιφορόπουλος στο 92’ λεπτό της αναμέτρησης

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Θ. Παπουτσής-Αγγ. Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Δελδήμος (87΄ Κάτσενος), Καούρης (59΄ Μ. Σοφιανός), Τζίμας, Νιφορόπουλος, Κοκκίνης (91΄ Σκόνδρας), Παπαγεωργακόπουλος, Λιάκος, Χριστόπουλος (91΄ Ψιλοπαναγιώτης), Φωτόπουλος, Γκέγκα.

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος):  Βέρρας, Μπάτραλης (63΄ Ζαχαράτος), Κ. Γεωργαντόπουλος, Σουβαλιώτης, Κοτσανόπουλος, Μαντζουράκης (81΄ Θεοδωρόπουλος), Κ. Καπογιαννόπουλος, Μενύχτας, Παπαγεωργίου, Π. Καπογιαννόπουλος (87΄ Ιατρού), Διαμαντόπουλος.