Πλατανιάς: Στο Καρπενήσι για το “χτίσιμο” της νέας περιόδου

Αρχίζουν τα βάσανα της προετοιμασίας για τον Πλατανιά. Οι Κρητικοί θα μεταβούν στο Καρπενήσι όπου θα “χτιστεί” η ομάδα της νέας περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα πρώτα βήματα έγιναν. Το ταξίδι ακόμα όμως είναι μακρύ και δύσκολο. Για αυτό οφείλουμε να είμαστε άριστα προετοιμασμένοι για τον μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας.

Από την Πέμπτη που συγκεντρώθηκε η ομάδα μας στο Μάλεμε, όλοι, παίκτες και προπονητές γνωρίζουν ότι πρέπει αυτές τις μέρες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι στην αφετηρία του πρωταθλήματος.

Η περσινή παρέα που οδήγησε τον Πλατανιά Χανίων να διεκδικήσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία είναι και πάλι παρούσα. Σε αυτή προστέθηκαν και αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία θα ανακοινωθούν και επίσημα, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες.

Το πρώτο σκέλος των προπονήσεων που περιελάμβαναν και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, όταν και η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 24 Αυγούστου.

Παράλληλα, εκεί ο Πλατανιάς Χανίων θα δώσει και σειρά φιλικών αγώνων, οι οποίοι θα ανακοινωθούν όλοι μαζί μέσα στην εβδομάδα».