Πλησιάζει στην άνοδο ο Άρης Πατρών

Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην άνοδο για την Β’ Εθνική έκανε η ομάδα του Άρη Πατρών καθώς στην χθεσινή εντός έδρας αναμέτρηση επικράτησε του Αγ. Δημήτριου Πουρναρίου με 3-0 και αύξησε την διαφορά από τις Λύκαινες Αιγιάλειας στο +5 (με ένα παιχνίδι περισσότερο).

Στο χθεσινό παιχνίδι ο Άρης Πατρών μπήκε κάπως μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο διεξήχθη υπό βροχή κάτι που δυσκολεύει τις προσπάθειες των αθλητριών με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία εκατέρωθεν και από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ανέστη Δελδήμου κατάφερε στο 52′ να ανοίξει το σκορ όταν η Ζαχαράτου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά η Νικολοπούλου έκανε το σουτ και στην επαναφορά η Μούτσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα η Βαρβιτσιώτη με εξαιρετική ατομική ενέργεια εισήλθε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, απλοποιώντας τα πράγματα για την ομάδα του Άρη Πατρών.

Στο 81′ η Ζαχαράτου εκτέλεσε το φάουλ με την Κουή άθελά της έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το γόνατο για το τελικό 3-0.

Εν συνεχεία ο Άρης σπατάλησε κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ,με το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή να βρίσκει τον Άρη Πατρών νικητή με 3-0, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο αφού στην κυριολεξία “έπνιξε” τον αντίπαλο στο μισό του γηπέδου, φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Πατρών θα ταξιδέψει στο Αίγιο για να αντιμετωπίσει τις Λύκαινες και σε περίπτωση νίκης θα αγκαλιάσει την άνοδο στην Β Εθνική.

Τέλος αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Άρη Πατρών δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δικαίως θεωρείται το πρώτο φαβορί πλέον για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β Εθνική.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών: Δ.Κολοβού, Γκοτσούλια, Ασλανάι, Χριστοπούλου, Μ.Κολοβού, Μπεκίρη (84′ Κλαυδιανού), Νικολοπούλου (67′ Ρούβαλη), Μούτσι, Σπανού (77′ Νιφόρα), Ζαχαράτου, Βαρβιτσιώτη.

Αγ.Δημήτριος Πουρναρίου: Μπαδούρου, Γουλιμή (55′ Χρυσανθακόπουλου), Ανδριακόπουλου, Βασιλοπούλου, Μιχαλοπούλου, Γιαννακοπούλου, Νικολακοπούλου, Μπούσλα (63′ Δρουβιώτη), Παναγοπούλου, Μιχοπούλου, Κουή.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς