Πλουραλισμός με 15 διαφορετικούς σκόρερ η Θύελλα Πατρών

Η Θύελλα Πατρών πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική χρονιά στον 1ο όμιλο της Α΄ Κατηγορίας και διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή Αχαΐας. Με την 23η νίκη σε 24 αγώνες η Θύελλα Πατρών τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας μακράν την καλύτερη άμυνα στην Α΄ κατηγορία με μόνο 8 γκολ παθητικό. Έχει επίσης την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα ως σήμερα με 73 γκολ.

Η ομάδα της Πάτρας έχει πολύ ταλέντο, έχοντας αρκετά νέα παιδιά στην σύνθεση της και σε συνδυασμό με τους μεγαλύτερους, έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο. Η εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα ερμηνεύεται και από την πολυφωνία στους σκόρερ, έχοντας μέχρι στιγμής 15 διαφορετικούς!

Συγκεκριμένα, πρώτος της σκόρερ είναι ο Κωνσταντίνος Ντίνος και ο Κώστας Κούρτης με έντεκα τέρματα έκαστος, ενώ ακολουθεί με εννέα ο «αναγεννημένος» Γιάννης Σκεπετάρης.

Αναλυτικά οι σκόρερ της Θύελλας Πατρών μέσω του www.patragoal.gr: Ντίνος (11), Κούρτης (11), Σκεπετάρης (9), Σκουμής (8), Αγουρίδης (7), Νικολόπουλος (5), Κουτσαντώνης (5), Kατριβέσης (3), Τσότρας (2), Ν. Κωνσταντινίδης (4), Θανόπουλος (3),  Σμπόρας (1), Πανίτσας (1), Αδαμόπουλος (1), Αραμπατζής (1).