Ποδαρικό με το… δεξί θέλει ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Η ώρα της σέντρας έφτασε. Η Κυριακή 11 Οκτωβρίου, θα σημάνει το τέλος μιας μακράς περιόδου προετοιμασίας για τις ομάδες. Kατευθείαν στα βαθιά, μπαίνει ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, αφού στην έναρξη του πρωταθλήματος φιλοξενείται από τη Ζάκυνθο που είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Στον πάγκο της νησιώτικης ομάδας, συνεχίζει ο Στάθης Καραμαλίκης, ο οποίος πέρσι τα πήγε περίφημα και η διοίκηση ανανέωσε την εμπιστοσύνη της σε αυτόν.

Η ομάδα των Βραχνεΐκων βρίσκεται από χθες το απόγευμα σε ξενοδοχείο στις Αλυκές Ζακύνθου και θα προσπαθήσει να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει χτίσει από τις φιλικές αναμετρήσεις (10 σερί ματς). Στα αγωνιστικά δε θα δώσουν το παρών ο στρατευμένος στη Μυτιλήνη,  Φώτης Γεωργαντόπουλος καθώς και ο Πανάρετος.

Κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Γιάννης Κατσιγιάννης (ΑΠΣ Πάτραι), Γιώργος Καπετανάκης (Παναρκαδικός), Ραφαήλ Σιδέρης (ΠΑΟ Βάρδας), Kώστας Μπαρδάκης (Αετός Πατρών), Κώστας Θανόπουλος (Α.Ε. Πάτρα 2005), Ιάσονας Δελδήμος (Πανμοβριακός Ριόλου), Γιώργος Αβραμόπουλος (Α.Ε. Πάτρα 2005), Γιώργος Λούσκος (Πανηλειακός), Βασίλης Βασιλόπουλος (Παναχαϊκή), Νίκος Βασιλόπουλος (Αναγέννηση Πατρών), Θόδωρος Βλασόπουλος (Θύελλα Πατρών), Δημήτρης Αλεξανδρής (Α.Ε. Δηλεσίου), Ανδρέας Ρούνης (Πανηλειακός).

Ευχαριστήριο σε «Mega Kteo»

Η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με το “MEGA KTEO” και για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21. To “ΜΕGA KTEO” ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2011 στην Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Πατρών.

Είναι το πρώτο Ι.Κτεο στον Νομό Αχαΐας που ελέγχει όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Ο τεχνικός έλεγχος διεξάγεται από εξειδικευμένο προσωπικό ανωτάτων και επαγγελματικών σχολών, συνδυάζοντας τη γνώση με την εμπειρία με αποτέλεσμα την επιτυχία. Ο έλεγχος είναι πιστοποιημένος από αρμόδιο φορέα του Υπουργείου Μεταφορών.

Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά ελέγχονται από φορέα του Υπουργείου Μεταφορών και έχουν διαπίστευση βάσει της πιστοποίησης του από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ISO/IEC 17020, διασφαλίζοντας ποιοτικό έλεγχο, υπογράφοντας την ασφάλειά σας.

To “ΜΕGA KTEO” αποτελεί έναν ισχυρό «συμπαίκτη», όντας στο πλευρό του Διαγόρα από την αρχή της παρουσίας του στην Γ΄ Εθνική και για 4η συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας. Σχέση που ευελπιστούμε να συνεχιστεί για αρκετά ακόμα έτη!