Ποιες εκκρεμότητες έχουν μείνει για την τελευταία αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας

Μια αγωνιστική έμεινε για το τέλος του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με τα πράγματα να έχουν ξεκαθαρίσει στις περισσότερες θέσεις για τα Play Off και Play Out και με ελάχιστες εκκρεμότητες να απομένουν, τις οποίες περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν την τελευταία «στροφή».

Στον α΄ ομιλο και όσον αφορά τις θέσεις των Play Off, Θύελλα Πατρών και Πανμοβριακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, με τους κυανόλευκους να έχουν και το πλεονέκτημα στην διαδικασία.

Απευθείας παραμονή κέρδισαν οι Αχαϊκή, Διαγόρας, Ατρόμητος Λάππα, Αχαϊός Σαραβαλίου και Δόξα Νιφορείκων.

Εκκρεμότητα υπάρχει ακόμα για την 9η θέση που οδηγεί στα Play Out, αφού η Δόξα Παραλίας έχει 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ ο Αστέρας Τσουκαλείκων έχει 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση. Την τελευταία αγωνιστική η Δόξα Παραλίας θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό απέναντι στον Πανμοβριακό, ενώ αν ηττηθεί και κερδίσει ο Αστέρας Τσουκαλείκων τον Αστέρα Μιντιλογλίου, θα είναι αυτός στην 8η θέση και θα πάρει την απευθείας παραμονή (είναι καλύτερος στα μεταξύ τους παιχνίδια), αφήνοντας 9η την ομάδα της Παραλίας.

Σίγουροι στην συμμετοχή τους στα Play Out, μένοντας να δούμε μόνο την βαθμολογία που θα ξεκινήσουν, είναι οι Αστέρας Μιντιλογλίου, Λιμνοχώρι και Ίκαρος Λακκόπετρας.

Την κατηγορία «αποχαιρέτησε» και μαθηματικά ο Δίας Σαραβαλίου.

Στον β’ όμιλο, Άρης Πατρών και Παναιγιάλειος είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα Play Off, περιμένοντας απλά να δούμε ποιος θα είναι πρώτος και θα πάρει το πλεονέκτημα, με τον Άρη Πατρών να αγωνίζεται απέναντι στον  Αετό/Αστραπή και να θέλει μόνο την νίκη για να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Παναιγιαλείου και να περάσει πρώτος.

Την απευθείας παραμονή τους κέρδισαν Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Εθνικός Πατρών, Πήγασος, Αετός/Αστραπή, Νίκη Προαστείου και Αιγείρα/Ακράτα.

Στα Play Out θα αγωνιστούν οι Ατρόμητος, Αναγέννηση Ψαθοπύργου, ΑΕ Πάτρα 2005 και Πανιώνιος/Αχιλλέας, μένοντας να δούμε με ποια βαθμολογία θα μπουν σε αυτά.

Απευθείας στην Β’ Κατηγορία υποβιβάσθηκε ο Απόλλων Εγλυκάδας, ο οποίος εδώ και τρείς αγωνιστικές δήλωσε και παραίτηση από το πρωτάθλημα.