Ποιος θα κατακτήσει το 14ο Super Cup ; Πλούσιο αφιέρωμα με βίντεο από τα προηγούμενα παιχνίδια

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για Ατρόμητο Πατρών, Θύελλα Πατρών αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαϊας, αφού την Τετάρτη 13/11 και ώρα 18.00 θα διεξαχθεί στο «ανακατασκευασμένο» Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας», ο τελικός του Super Cup για το 2019.

Ένα παιχνίδι στο οποίο θα γίνουν τα εγκαίνια του γηπέδου, το οποίο πλέον αποτελεί ένα στολίδι για την περιοχή μας και που θα στεγάσει αρκετά σωματεία που το έχουν ανάγκη.

Ο Ατρόμητος Πατρών θα αγωνιστεί στο Super Cup ως κυπελλούχος, μετά την κατάκτηση του θεσμού κόντρα στον Παναιγιάλειο, ενώ η Θύελλα Πατρών ως πρωταθλήτρια Α’ Κατηγορίας.

ΡΟΣΤΕΡ ΟΜΑΔΩΝ

Ατρόμητος Πατρών (Χρήστος Καραπίτσος) : Αθανασακόπουλος, Αγγελόπουλος, Αγκαράϊ. Ανδρεόπουλος, Βεντουρής, Γερογιάννης, Γιαννόπουλος, Γκότσης Ν. , Γκότσης Π., Γραμματικόπουλος, Κολοβούρης, Κωστής, Μαντάς, Μπλφέτας, Μπακόπουλος, Παπαγεβργίου, Παπαδόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Σκόνδρας, Τσίμπιτσης, Χριστόπουλος Α., Χριστόπουλος Δ.

Θύελλα Πατρών (Σάκης Πεφάνης) : Σουντζόγλου, Αθανασόπουλος, Αδαμόπουλος, Βλασόπουλος, Βλαχονικολέας, Βουτσινάς, Γκοτσόπουλος, Δασουράς, Δημητρίου, Ηλιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κατριβέσης, Κουνάβης, Κούρτης, Κωνσταντινίδης Κ., Κωνσταντινίδης Ν., Κωστογιαννόπουλος, Μπούμπαλης, Μπράμης, Νικολάου, Ντίνος, Πανίτσας, Παπαχριστόπουλος, Σκεπετάρης, Σπανός, Φούφουλας, Φραγκάκος

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Δημήτρη Σωτηρόπουλο και Ελένη Αβραμοπούλου, ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα του Super Cup ανάμεσα στον Ατρόμητο Πατρών και την Θύελλα Πατρών

4η διαιτητής θα είναι η Γεωργία Ντάβλα.

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Ο φετινός τελικός του Super Cup της Ε.Π.Σ. Αχαΐας είναι ο 14ος συνολικά από το 2006, όταν και ξεκίνησε ο επίσημος αυτός θεσμός ανάμεσα στο πρωταθλητή και τον Κυπελλούχο της Ε.Π.Σ.Α.

Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Διαγόρας Βραχνεϊκων, ο οποίος έχει κατακτήσει το τρόπαιο 4 φορές, ενώ είναι και αυτός που σήκωσε την κούπα τα δύο τελευταία χρόνια. Ακολουθεί ο Ατρόμητος Λάππα με δύο κατακτήσεις, όπως επίσης και ο Τριταιϊκός.

Αναλυτικά οι προηγούμενοι τελικοί Super Cup  έχουν ως εξής :

2006 – Γήπεδο  «Α. Κάνιστρας», Ατρόμητος Λάππα-Ζαβλάνι 2-0

2007 – Γήπεδο Εθνικό Στάδιο Αιγίου, Παναιγιάλειος-Αχιλλέας Καμαρών 8-2

2008 – Γήπεδο «Α. Κάνιστρας», Αχιλλέας Καμαρών-Διαγόρας 1-0

2009 – Γήπεδο «Α. Κάνιστρας», Εθνικός Σαγεϊκων-Παναιγιάλειος 0-0 (4-2 πέν)

2010 – Γήπεδο «Α. Κάνιστρας»,Τριταιϊκός-Ατρόμητος Λάππα 4-2

2011 – Γήπεδο «Α. Κάνιστρας», Τριταιϊκός-Θύελλα Πατρών 1-0

2012 – Γήπεδο. «Α. Κάνιστρας», Διαγόρας-Εθνικός Σαγεϊκων 0-0 (4-2 πέν)

2013 – Γήπεδο «Φ. Αραβαντινός», Ατρόμητος Λάππα-Αναγέννηση Πατρών 5-1

2014 – Παμπελοποννησιακό στάδιο, Διαγόρας-Αναγέννηση Πατρών 4-1

2015 – Παμπελοποννησιακό στάδιο, Κεραυνός Αγ. Βασιλείου-Αρης Πατρών 2-0

2016 – Γήπεδο Παναχαϊκής, Αχαϊκή-Κεραυνός Αγ. Βασιλείου 1-0

2017 – Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, Διαγόρας-Κεραυνός Αγ. Βασιλείου 2-1

2018 – Γήπεδο «Φ. Αραβαντινός», Διαγόρας – Πανμοβριακός Ριόλου 1-1 (4-3 πεν.)