Πολύ κοντά σε Μπρούνο Λίπι η Αχαϊκή

Σε μια πολύ καλή μεταγραφή βρίσκεται κοντά η ομάδα της Αχαϊκής, καθώς κινείται για την απόκτηση του Μπρούνο Λίπι από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr!

Ο Λίπι είναι 26 ετών γεννημένος στις 7/4/94 και είχε ξεκινήσει από την ομάδα της Θύελλας Πατρών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια στους Νέους Εργοτέλη, ενώ παράλληλα είναι και διεθνής με την U-19 της Αλβανίας.

Μετέπειτα αγωνίστηκε στο Ιταλικό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Portomansue και στην συνέχεια επέστρεψε στην χώρα μας όπου φόρεσε την φανέλα της Αναγέννησης Ψαθοπύργου. Ο Λίπι που είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι στην συνέχεια μεταπήδησε στην Καλαμάτα όπου και έφυγε επιστρέφοντας στην Αλβανία, όπου αγωνίστηκε με την KF Bylis Ballsh και μετέπειτα στην FK Laci.

Το επόμενο ο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλλιθέα, αλλά ο Διαγόρας τον χειμώνα τον απέκτησε κάνοντας μάλιστα πολύ καλό πρωτάθλημα. Είχε ένα σύντομο πέρασμα από το Καταστάρι και την Αλβανική Φλαμουρτάρι, επιστρέφοντας εκ νέου στο Διαγόρα Βραχνεΐκων ενδιάμεσα.

Παραμονή του Δημητρακόπουλου

Άλλος ένας πολύτιμος παίκτης από τη περσινή επιτυχημένη χρονιά παραμένει στους Αχαγιώτες. Ο λόγος για τον έμπειρο επιθετικό Αυγερινό Δημητρακόπουλο ο οποίος ανανέωσε. Πέρυσι, σημείωσε 11 γκολ και θα δώσει λύσεις στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων της ομάδας, η Αχαϊκή θα δώσει τον πρώτο της αγώνα κόντρα στο Ναυπακτιακό Αστέρα στις 19/8 στην Κάτω Αχαγιά εκτός απροόπτου.