Πολ. Ευθυμάκης: «Η ομάδα με την ίδια συνταγή και στην Γ’ εθνική»

Πανέτοιμη είναι η Γαλήνη για να ξεκινήσει αύριο Δευτέρα 22 Αυγούστου την προετοιμασία της για την μεγάλη «περιπέτεια» με την πρώτη παρουσία της στην Γ’ εθνική.

Το ραντεβού διοίκησης, παικτών και προπονητή είναι προγραμματισμένο στις 9μ.μ. στο κλειστό Αλεξιώτισσας με το παρόν να δίνουν όλοι οι παίκτες που συγκροτούν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, δηλαδή τόσο η 4άδα που παρέμεινε από την περσινή σεζόν (Κουκουλομάτης, Κουμανιώτης, Παναγόπουλος και Πίκιος), όσο και οι νεοαποκτηθέντες (Σπύρου, Παπαθανασόπουλος, Κωστακόπουλος, Κανελλάκης, Εφέπουλος, Λαμπρόπουλος, Βεργανελάκης, Κάλλης, Παπαβασιλόπουλος), χωρίς να αποκλείεται και κάποια ακόμη προσθήκη.

Ο πρόεδρος της Γαλήνης Πολύκαρπος Ευθυμάκης μιλώντας για την ιστορικής σημασίας αυτή πρώτη συμμετοχή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες ανέφερε:

«Η ομάδα μετά την άνοδό της στη Γ’ εθνική φρόντισε να ενισχυθεί στο μέτρο του δυνατού βάση των εισηγήσεων του κόουτς και νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό. Στην οικογένεια της Γαλήνης πέραν των 4 αθλητών που συνέχισαν ήλθαν νέοι χαρακτήρες οι οποίοι όμως δεν αλλάζουν το οικογενειακό κλίμα που έχει από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του ο σύλλογος και πάνω στο οποίο θα πορευτούμε και του χρόνου. Ξέρουμε πολύ καλά πλέον που βρισκόμαστε, θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει. Το όμορφο ταξίδι μας στο χώρο του μπάσκετ που έχουμε αρχίσει εδώ και μερικά χρόνια είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν».