Πράξη νούμερο τρία στα πλέι άουτ

Αφού πέτυχαν εκτός έδρας νίκες στην πρεμιέρα των Playout η ΑΕ Καραϊσκάκης και ο ΟΦ Ιεράπετρας, δεν τα κατάφεραν στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν και άλλο την τέταρτη θέση. Τώρα παίζουν πάλι εκτός έδρας, όπου πλέον μόνο με νίκες θα κρατήσουν το βαθμολογικό τους ενδιαφέρον σοβαρό.

Το εντυπωσιακό γεγονός της ημέρας είναι ότι και τα τρία ζευγάρια των ομάδων που βρίσκονται αντίπαλοι σήμερα είχαν δύο ισοπαλίες μεταξύ τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!

Παναχαϊκή – Τρίκαλα

Χωρίς βαθμολογικές ανησυχίες η Παναχαϊκή, αφού ισοφάρισε στο 90′ την ΑΕ Καραϊσκάκης και εξασφαλίστηκε και μαθηματικά, θέλει να κλείσει τη σεζόν με καλό ποδόσφαιρο και θέαμα.

Τα Τρίκαλα αναζητούν ακόμα κάποιους βαθμούς για να μείνουν μακριά από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες έκαναν δύο ισοπαλίες με το 1-1 της Πάτρας (17′ σουτ Μπάτροβιτς – 79′ κεφαλιά Ευθυμίου) να γίνεται στην πρεμιέρα.

Και τα τρία τελευταία παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα, ενώ τα Τρίκαλα δεν έχουν νίκη στα έξι τελευταία. Στην Πάτρα έχουν να νικήσουν εδώ και 50 χρόνια. Ήταν για την Α’ Εθνική στις 10 Οκτωβρίου 1971, Παναχαϊκή – Τρίκαλα 1-3 (89′ σουτ Αυγερινόπουλος – 61′ σουτ, 65′ σουτ Φωτόπουλος, 88′ σουτ Καλαντζής).

Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας

Δύο ομάδες που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήλθαν ισόπαλες, τώρα θα διεκδικήσουν τη νίκη. Ο Απόλλων Λάρισας για να εξασφαλίσει το συντομότερο την απόσταση από τις δύο τελευταίες θέσεις, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει να ανέβει δύο θέσεις. Η ομάδα της Κρήτης ψάχνει ένα απίθανο τρία στα τρία, αλλά και αυτό μπορεί να μην αρκέσει!

Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης

Η νίκη της Δόξας Δράμας μέσα στη Λάρισα στο ντεμπούτο του Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο της, της έδωσε το πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών από την ΑΕ Καραϊσκάκης, που τώρα υποδέχεται. Η ομάδα της Άρτας δίνει πλέον το παιχνίδι της χρονιάς, σε μια έδρα που έφυγε με 0-0 φέτος και νίκησε 3-2 πέρσι. Στα οκτώ παιχνίδια της ιστορίας τους τα έξι είναι ισόπαλα!