Πρεμιέρα για την Εθνική Νεανίδων αύριο με την Ολλανδία (12.30, Παμπελοποννησιακό στάδιο)

Με προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο Λιμνοχωρίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων ενόψει της πρεμιέρας της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Ολλανδία (04/10/2022, 12:30) στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο.

Το πρώτο παιχνίδι με την Ολλανδία στις 12.30 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ενώ στο ίδιο γήπεδο στις 16.00 θα παίξουν Σουηδία-Τουρκία.

Όλες οι ποδοσφαιρίστριες είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Παπακώστα ο οποίος μίλησε για τους στόχους της Εθνικής Ομάδας στο τουρνουά:

«Ο όμιλος έχει αρκετές δυσκολίες καθώς θα αντιμετωπίσουμε ομάδες οι οποίες βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του ranking όπως η Σουηδία και η Ολλανδία, όμως η Τουρκία είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και μπορούμε να φανούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στον αγώνα αυτόν.

Φυσικά οφείλουμε σε όλους τους αγώνες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να παραμείνουμε στη League A της κατηγορίας και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Η Ολλανδία, την οποία αντιμετωπίζουμε στην πρεμιέρα, είναι μια ποιοτική ομάδα η οποία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Εμείς χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση ώστε να αποκτήσουμε καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να πετύχει τον στόχο της και να συνεχίσει στην επόμενη φάση “.