Πρεμιέρα με νίκη για τον Πείρο Ισώματος

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο της Χαλανδρίτσας ο Πείρος Ισώματος επικράτησε δύσκολα με σκορ 2-1 κόντρα στον Λέων Αλισσού και γεύτηκε την χαρά της νίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με σκόρερ τον Αντώνη Νικόλα. Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47′ ο Λέων Αλισσού κατάφερε να ισοφαρίσει με σκόρερ τον Γιώργο Παρασκευά.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από τον Θόδωρο Λιακόπουλο στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ περίπου από τα 35 μέτρα. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ταξιάρχη και των βοηθών του.

Συνθέσεις:

ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ (Χρήστος Δελδήμος): Σολωμός, Παπαδιονυσίου, Αντωνόπουλος, Βανταράκης, Μασούρας, Λιακόπουλος, Λέκκας (71′ Μουσχής), Παπαδιονυσίου, Γιαννόπουλος (78’Ν.Δελδήμος), Κουλογιάννης, Νικόλας (56′ Κολλάρος).

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Ανδρέας Πετρόπουλος): Τακόπουλος, Μολφέτας, Χαρακίδας, Καρύδας, Τραχάνης, Λαζανάς, Σουρανής (80’Τραχάνης), Αναγνωστόπουλος (46’Παρασκευάς),Νιφόρας (46’Δρούσκας), Κοσιώνης (60’Τζίμας).