Πρεμιέρα με το δεξί για το Πάτραι (pics)

“Γηπ. Πετρωτού”: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Μιχαλόπουλος Νίκος

Σκόρερ: 2′ Αγριμάκης, 27′ 79′ Αναγνώστου -70′ πεν. Αρβανίτης

Αποβολή: 82΄ Σπηλιωτόπουλος

To Πάτραι επικράτησε με 3-1 της Θύελλας Αιγίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στον φετινό μαραθώνιο.

Eίναι ενδεικτικό ότι το σκορ στο 27΄ ήταν 2-0 με γκολ των Αγριμάκη-Αναγνώστου. Οι Αιγιώτες μείωσαν προσωρινά στο 70΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρβανίτη και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, αλλά εννιά λεπτά αργότερα ο Νάσος Αναγνώστου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση, «κλείδωσε» το τρίποντο για τους «πράσινους».

Φιλμ:

2′ Πολύ νωρίς το Πάτραι άνοιξε το σκορ Αγριμάκη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μιχαηλίδη.

3΄ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι να κάνει δύο τα τέρματα του, όταν ο Μιχαηλίδης έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι ο Καλαμπόκας με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

20′ Ευκαιρία για τη θύελλα Αιγίου να ισοφαρίσει, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

27′ Το Πάτραι διπλασίασε τα τέρματα του Αναγνώστου έπειτα από το γύρισμα του Αγριμάκη στο δεύτερο δοκάρι.

29′ Ευκαιρία για το Πάτραι με τον Αγριμάκη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και το σουτ που έκανε πήγε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

43′ Ο Αρβανίτης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, καλή ευκαιρία για την Θύελλα Αιγίου.

57′ Ωραία ενέργεια από τον Κατσιγιάννη, αλλά το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή πήγε πάνω στον Ασημακόπουλο.

61′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν έκανε το γύρισμα ο Κατσιγιάννης, ο Μιχαηλίδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση και έστειλε την μπάλα άουτ.

70′ Η Θύελλα Αιγίου μειώνει σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρβανίτη.

79′ Το Πάτραι έκανε το 3-1 με τον Αναγνώστου, όταν μπήκε μέσα στην περιοχή από δεξιά και πλάγια, πέρασε τον τερματοφύλακα και σκόραρε.

82′ Δεύτερη κίτρινη για τον Σπηλιωτόπουλο και κόκκινη για την Θύελλα Αιγίου.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ Πάτραι (Χρήστος Τσίκας): Μπαρδάκης, Ντινόπουλος, Ραμαντάνης, Τσάμης, Σπανός, Βάρρας, Καλαμπόκας (46′ Κατσιγιάννης), Αναγνώστου, Αγριμάκης, Μιχαηλίδης (87′ Μπιτσάκου), Κριμπάς (75′ Πόγκας).

Θύελλα Αιγίου (Κυριάκος Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Μανέτας, Πλατυκώστας, Γκοτσόπουλος, Αθανασίου, Τζιτζιφάκος (90′ Λαμπίρης), Σπηλιωτόπουλος, Λιάτος, Μητρόπουλος, Αρβανίτης, Διαμαντόπουλος.

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση.