Πρεμιέρα στο β’ γύρο με τον Απόλλων Εγλυκάδας στο “Α. Κάνιστρας”

Με εκτός έδρας παιχνίδι θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο Παναιγιάλειος, για τον β΄ γύρο της Α΄ κατηγορίας.

Συγκεκριμένα οι «μελανόλευκοι», που επιστρέφουν μετά από το προγραμματισμένο αγωνιστικό τους ρεπό, θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας» τον Απόλλων Εγλυκάδας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής για τον β΄ όμιλο.

Αποκλειστικός στόχος της Αιγιώτικης ομάδας είναι να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Παράλληλα, βέβαια, θέλει να δείξει και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μετά και τη μίνι προετοιμασία που πραγματοποίησαν οι μελανόλευκοι υπό τις οδηγίες του Θόδωρου Ανδριόπουλου, αλλά και τις ποιοτικές προσθήκες που έχουν γίνει στο ρόστερ.

Ωστόσο ο Παναιγιάλειος θα παραταχθεί με δύο βασικές απουσίες, μιας και εκτός πλάνων είναι οι δύο βασικοί του κεντρικοί αμυντικοί. Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν οι Τάκης Παπαδόπουλος (τραυματίας) και Μιχάλης Σπανός (έχασε προπονήσεις λόγω ίωσης).

Από κει και πέρα η εκτός έδρας αποστολή της Αιγιώτικης ομάδας μπορεί να φαίνεται εύκολη, λόγω της βαθμολογικής θέσης του Απόλλωνα, όμως ο Θόδωρος Ανδριόπουλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν την πρέπουσα προσοχή προκειμένου να αποφύγουν τυχόν… εκπλήξεις και ο Παναιγιάλειος να φύγει από το γήπεδο με τους βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του.

Στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο Αίγιο ο Παναιγιάλειος είχε κερδίσει τον αυριανό του αντίπαλο με σκορ 3-0, χάρις τα τέρματα που είχαν πετύχει οι Ανδρέας Σπανός (2) και Μιχάλης Σπανός.