Προγνωστικά Euro 2020: Στο χέρι της Ουκρανίας

Μάθετε τα πάντα για το pamestoixima εγγραφή

Δεύτερη αγωνιστική, ημέρα νούμερο δυο σήμερα και πολλές από τις ομάδες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με νίκη σήμερα είναι πολύ κοντά στην πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ.

Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία μπαίνουν στο γήπεδο με μηδέν βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως ο νικητής πάει με πολλές πιθανότητες στο τελευταίο ματς, ενώ ο ηττημένος θα χρειάζεται κάτι σπουδαίο για να περάσει.

Ουκρανία: Πάλεψε 90 λεπτά κόντρα στην πολύ ισχυρή Ολλανδία και παρότι βρέθηκε 2-0 πίσω από λάθη της αμυντικής λειτουργίας, ισοφάρισε με δυο γρήγορα γκολ, πριν προδοθεί εκ νέου από λάθη. Ο Σεβτσένκο έχει σημειώσει τα όποια λάθη έγιναν στην πρεμιέρα και αναμένεται να λάβει δράση στο αρχικό του σχήμα κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία, ένα πολύ κομβικό ματς που θα κρίνει πολλά αναφορικά με το μέλλον της Ουκρανίας στη διοργάνωση.  

Β. Μακεδονία: Στην πρώτη συμμετοχή της ιστορίας της σε τελική φάση Γιούρο, τα Σκόπια εμφανίστηκαν αρκετά διαβασμένα κόντρα στην Αυστρία για 80 λεπτά, όταν και ότι είχαν «χτίσει»… γκρεμίστηκε, με τους αντιπάλους τους να κάνουν το 2-1 και στη συνέχεια το 3-1. Σίγουρα μια σκληρή επιστροφή στην πραγματικότητα για τους «γείτονές» μας, μιας και ποιοτικά έχουν διαφορές με τους αντιπάλους τους. Ακόμα και έτσι, οι ελπίδες για κάτι καλό δεν έχουν «σβήσει», όμως η ομάδα του Ανγκελόφσκι καλείται να πάρει αρχικά ένα καλό αποτέλεσμα από την Ουκρανία και στη συνέχεια από την Ολλανδία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θεωρητικά, πάντα, η Ουκρανία δίνει το πιο εύκολο από τα 3 ματς που έχει στον όμιλό της. Αν η ομάδα του Σεβτσένκο θέλει να ελπίζει για τις δυο πρώτες θέσεις, έχει υποχρέωση να κερδίσει σήμερα και να αφήσει πίσω τους Σκοπιανούς. Θα πάρουμε τον άσο του 1.72 από τη Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)