Προελαύνει η Καβάλα των Στίκα-Κόκκορη

Η Καβάλα πέρασε από την Κατερίνη, απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα Πόντου με 0-1 και έκανε το 3×3 στη Football League, έχοντας βασικό για ακόμα ένα παιχνίδι τον Απόστολο Στίκα στη σύνθεσή της, ενώ ως αλλαγή πέρασε στην αναμέτρηση ο έτερος Αχαιός, Αριστείδης Κόκκορης

Η Καβάλα είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με τον Βαλαβανόπουλο. Η Καλαμαριά απάντησε στις ευκαιρίες με Καλογέρη και Δεινόπαπα στο 12′ και στο 14′. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Βαλαβανόπουλο για τον ΑΟΚ να χάνει από κοντά μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έπαιξαν κλειστά. Φάσεις με το σταγονόμετρο, αλλά η Καβάλα έφτασε στο γκολ στο 86′ όταν ο Καζαντζίδης εκτέλεσε φαουλ, ο Παπαδόπουλος έπιασε το σουτ, ο Πολίτης έδιωξε και ο Γαβριηλίδης με κενή την εστία πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε!

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Νύκταρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κέρθι (57′ Παπαδόπουλος), Θωμαίδης, Βαλαβανόπουλος (85′ Αδαμάκης), Π. Ορφανίδης (67′ Γεωργακόπουλος), Κολλάς (57′ Κόκκορης).