Προπονείται με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Β. Σούλης

Μετά την αποχώρηση του Χουτεσιώτη, ο οποίος υπέγραψε στον Ιωνικό και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκαια, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μείνει με δύο τερματοφύλακες, τους Λοντίγκιν και Αθανασίου. Οι Γιαννιώτες θα αποκτήσουν σίγουρα γκολκίπερ και ήδη από σήμερα προπονείται με τη γιαννιώτικη ομάδα ο Βασίλης Σούλης από την Παναχαϊκή, όπως αναφέρει το passports.gr!

Ο Βασίλης Σούλης είναι γεννημένος στις 7 Δεκεμβρίου του 1994 στην Πάτρα και είναι πανύψηλος καθώς αγγίζει τα δύο μέτρα (1,99 ύψος). Ξεκίνησε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία από τη Θύελλα Πατρών και το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή στη Δόξα Μανωλάδας. Τον Ιανουάριο του 2016 τον πήρε ο ΠΑΟ Βάρδας, με τον οποίο έκανε εξαιρετικό εξάμηνο.

Έτσι η Παναχαϊκή έστρεψε πάνω του το ενδιαφέρον της και τον απέκτησε τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Έμεινε 3,5 χρόνια στην πατρινή ομάδα και είχε 48 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή στον Πλατανιά, όμως είχε μόλις 5 συμμετοχές στην ομάδα των Χανίων καθώς το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω κορωνοϊού. Την περασμένη σεζόν επέστρεψε τον Σεπτέμβριο στην Παναχαϊκή, όμως είχε μόλις 7 συμμετοχές καθώς έχασε τη θέση του βασικού από τον Κολοβούρη.