Προπονητή από τη Γερμανία έφερε η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής συνεχίζει δυναμικά τη στελέχωση του προπονητικού τιμ της, ανακοινώνοντας πριν λίγο συμφωνία με το Βούλγαρο προπονητή, Μάριαν Νούνεφ που τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε γερμανικές ομάδες και στο παρελθόν έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Πάτρας ως ποδοσφαιριστής.

Πιο αναλυτικά:

“Η Παναχαϊκή 2014 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βούλγαρο προπονητή Μαριάν Νούνεφ. Ο κ. Νούνεφ είναι 31 ετών και τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στη Γερμανία. Έχει αποτελέσει προπονητής της Κ19 και της Α’ ομάδας της Χάλεν και προπονητής και αναλυτής αγώνων για την Κ19 και την Α’ ομάδα της Μπιούρεν.

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, το έκανε τον Ιούνιο του 2020 όταν ανέλαβε τον ρόλο του Προπονητή και Τεχνικού Διευθυντή στην Κ16 της Όσναμπρικ, ομάδα Β´ Γερμανίας. Με την Πάτρα τον συνδέει το πέρασμα του σε μικρή ηλικία από τις ακαδημίες του Πατραϊκού και της Παναχαϊκής, αλλά και από τις ανδρικές ομάδες του Λέοντα Αλισσού, του Άρη Πατρών και του Φωστήρα Οβρυάς. Το 2017 πήρε το δίπλωμα UEFA C από την ΕΠΟ, ενώ από τον Απρίλιο του 2021 είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B από τη Γερμανική Ομοσπονδία. Καλώς ήλθες Μαριάν“.