Προπονητικό δίδυμο στο Άνω Καστρίτσι

Στο τεχνικό επιτελείο εντάχθηκαν δύο γνωστοί προπονητές και δεν είναι άλλοι από τον Αλέκο Χουλιάρα και τον Ερρίκο Μαράτο.

Οι δύο τους θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα δυνατό σύνολο έτσι ώστε να οδηγήσουν εκ του ασφαλούς τον σύλλογο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τον Βασίλη Μπαλατή και ανακοίνωσε το νέο τεχνικό δίδυμο.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Φιλικά χωρίζουν οι δρόμοι Άνω Καστριτσίου – Βασίλη Μπαλατή με τον νεαρό τεχνικό να μην συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδος τη νέα χρονιά .

Το Δ.Σ. του Άνω Καστριτσίου τον ευχαριστεί από καρδιάς για την πολύτιμη προσφορά του στην έως τώρα πορεία της ομάδος και του εύχεται ότι καλύτερο στην μετέπειτα πορεία και εξέλιξη του σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο .

Στα πλαίσια του σχεδιασμού της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς το Άνω Καστρίτσι ανακοινώνει την έλευση του νέου τεχνικού επιτελείου το οποίο θα αποτελείται από τους Ερρίκο Μαράτο και Αλέκο Χουλιάρα που έπειτα από συζητήσεις με την διοίκηση ανέλαβαν να οδηγήσουν την ιστορική ομάδα στην εκπλήρωση των στόχων της που είναι να είναι ανταγωνιστική και να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας .

Ο Ερρίκος Μαράτος, με καταγωγή από το Άνω Καστρίτσι, έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό υπηρετώντας για πάρα πολλά χρόνια στις ακαδημίες αλλά και στην πρώτη ομάδα του Δαβουρλή Κ ‘92 , ξεχωρίζοντας για το ήθος αλλά και την αποδεδειγμένα καλή δουλειά που έχει παρουσιάσει έως σήμερα.

Έχει αγωνιστεί και για πάρα πολλά χρόνια με την φανέλα του Άνω Καστριτσίου σε υψηλό πάντα επίπεδο.

Ο Αλέκος Χουλιάρας είναι άριστος γνώστης του πατραϊκού ποδοσφαίρου με παρουσία σε πολλές ομάδες σαν αθλητής και σαν προπονητής. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

Στο διοικητικό τώρα κομμάτι έχουν προγραμματιστεί εκλογές οι οποίες θα δυναμώσουν το αποδεδειγμένα καλό Δ.Σ. που τρέχει την ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια και θα βοηθήσουν στο να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν μπει για το μέλλον του ιστορικού σωματείου».