Προπόνηση στο βοηθητικό, ανακοίνωσε μεταγραφή

Από τη στιγμή που το προγραμματισμένο φιλικό με τον Θεσπρωτό αναβλήθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο βοηθητικό γήπεδο στην Αγυιά.

Για να μην επιβαρυνθούν κάποια από τα γήπεδα στα οποία προπονείται η ομάδα της Πάτρας, επιλέχθηκε το βοηθητικό με πλαστικό τάπητα. Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και συνεχίστηκε με παιχνίδια κατοχής και παιχνίδια μικρού χώρου. Σήμερα, έχει δοθεί ρεπό από το Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Επίσημα Πατρινός ο Τσερούτι

Η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Μάουρο Τσερούτι, που συμμετείχε εδώ και αρκετό καιρό στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο 26χρονος Αργεντινός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Πάτρας, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Mauro Cerutti.

Ο Mauro Cerutti είναι γεννηθείς στις 29/3/1994 κατάγεται από την Αργεντινή και συμμετέχει εδώ και αρκετό καιρό στις υποχρεώσεις της ομάδας μας. Πλέον η απόκτηση του ολοκληρώθηκε και τυπικά καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Παναχαϊκή.

Ευχόμαστε στον Mauro να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».