Προς αποχώρηση από την Γ’ Εθνική ο ΑΟ Τσιλιβή

Πηγή: ioniansports.gr

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ioniansports.gr, η ομάδα του Τσιλιβή κινείται με γνώμονα τη συμμετοχή της στο τοπικό της Ζακύνθου τη νέα σεζόν και όχι στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά το άρθρο του ioniansports αναφέρει :

«Το πλήγμα από το κλείσιμο των τουριστικών επιχειρήσεων είναι πάρα πολύ μεγάλο στο νησί και πολύ περισσότερο στον τουριστικό θέρετρο του Τσιλιβή.

Για αυτόν και μόνο τον λόγο, η διοίκηση της ομάδας δεν μπορεί να βρει χορηγούς για να συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο πήχης κατεβαίνει πλέον πάρα πολύ και η νέα χρονιά θα είναι διαφορετική στους κόκκινους.

Η νέα διοίκηση σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να φέρει πίσω αρκετούς παίκτες που είχαν αποχωρήσει πέρυσι και προσανατολίζεται το ρόστερ να μπορεί να ελεχθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η σκέψη προπονητής να αναλάβει ο Σάκης Γεωργίου ένας παίκτης που είναι πλέον η σημαία της ομάδας και όπως όλα δείχνουν δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει αυτό το εγχείρημα να καθίσει δηλαδή στον πάγκο της ομάδας.

Ο ίδιος ίσως να αναλάβει και τις ακαδημίες του συλλόγου και έτσι θα έχει το απόλυτο κουμάντο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο σχεδιασμός θα αρχίσει σιγά σιγά με αργά αλλά προσεχτικά βήματα, έτσι ώστε η ομάδα του Πλάνου να βρει τον βηματισμό της στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζάκυνθου“, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.»