Προσεγμένες κινήσεις από τη Δόξα Νιφορεΐκων

Την δική της προετοιμασία συνεχίζει και η νεοφώτιστη Δόξα Νιφορεΐκων η οποία μετά την εκπληκτική περσινή χρονιά έχει μια ακόμα πρόκληση μπροστά της. Με την ίδια φιλοσοφία σε σχέση με πέρυσι, με παιδιά κυρίως από την περιοχή, συνεχίζει το έργο της και θέτει ως στόχο μια γρήγορη παραμονή την οποία θέλει να συνδυάσει με καλό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δόξα κινήθηκε γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι και ενέταξε στο δυναμικό της παίκτες με φιλοδοξίες και με παραστάσεις από την κατηγορία, διατηρώντας τους παίκτες του βασικού κορμού. Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας συνεχίζει τις προπονήσεις της στο γήπεδο, την ίδια ώρα που η διοίκηση του συλλόγου φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται έτσι να παρουσιαστεί σε όλους τους τομείς έτοιμη για την πρόκληση της Α΄ Κατηγορίας μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Στο «τιμόνι» παραμένει ο Άγγελος Κίκινας, ενώ μεταγραφικά έχουν αποκτηθεί οι Δημήτρης Μαρινόπουλος, Δημήτρης Αθανασόπουλος, ενώ επέστρεψε και ο Δημήτρης Παναγόπουλος που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Αστραπή Ψαροφαίου.