Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν τρεις καλές φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 27ο λεπτό μάλιστα μετά από ολιγωρία της άμυνας ο Βιγιαφάνε έκανε το σουτ, ο Καλλιτσουνάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Μουλιάτο ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Οι Βραχνιώτες μια καλή στιγμή με σουτ του Καλλιτσουνάκη στο 37ο λεπτό που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει, είχε ένα καλό σουτ του Σχοινά στο 54′ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καλογερόπουλος, αλλά του έλειπε η ουσία στη τελική προσπάθεια.

Τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν πιο απλά στο 81ο λεπτό όταν ο Λίπι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Τέσσερα λεπτά μετά το Διαβολίτσι σφράγισε τη νίκη όταν ο Πατρινός Κυριαζόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Αθανασόπουλος με άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον Δρακόπουλο για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Γεωργαντόπουλος.

Συνθέσεις:

ΑΟ Διαβολιτσίου: Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος Χότζα (Τσαλάκου), Σεντεμέντες, Πιτσιλής, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Βιγιαφάνε (Οδεμισιώτης), Μουλιάτος (Αθανασόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κυριαζόπουλος.

Διαγόρας Βραχνεΐκων (X. Tσίκας): Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Πανάρετος (Σχοινάς), Λίπι, Ρίλντι, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Καλλιτσουνάκης, Γεωργαντόπουλος, Παπαδόπουλος (Γκολφινόπουλος).