Προσωρινή διακοπή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Πηγή: liganews.gr

Μπορεί ο 9ος όμιλος που συμμετέχουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής να βρίσκεται στο κίτρινο επίπεδο, όμως η ΕΠΟ δεν έχει να κερδίσει κάτι στο να διεξάγονται οι μισοί όμιλοι.

Να θυμίζουμε ότι λόγω του lockdown σε αρκετές κόκκινες περιοχές δεν πραγματοποιήθηκαν αγώνες στον 1ο, 2ο και 3ο όμιλο την Κυριακή, ενώ αναβλήθηκαν και αρκετά ακόμα ματς λόγω κρουσμάτων.

Παράλληλα σε παράγοντα ομάδας της Αχαΐας άνθρωπος της ΕΠΟ τον ενημέρωσε ότι μπορεί το σωματείο να πραγματοποιεί προπονήσεις μέχρι να ξανά αρχίσει το πρωτάθλημα από την στιγμή που ο Νομός βρίσκεται στο κίτρινο επίπεδο. Μάλιστα του ανέφερε ότι πολύ πιθανόν είναι να οριστούν τα εξ αναβολής παιχνίδια του ομίλου έτσι ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες κερδίζοντας έδαφος. Φυσικά αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ τις επόμενες ώρες όπου θα αναφέρει την διακοπή των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής.

Από την στιγμή που η πολιτεία δεν μπορεί να στηρίξει τον προϊόν της όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές το καλύτερο ήταν να διακόψει το εν λόγο πρωτάθλημα. Οι μετακινήσεις εκτός νομού για την διεξαγωγή των αγώνων χωρίς τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ανάγκασε τους υπευθύνους να βάλουν προσωρινό λουκέτο έτσι ώστε να σταματήσει η διασπορά του covid19. Έτσι και αλλιώς πολλές ομάδες στην Γ’ Εθνική είχαν βρεθεί με θετικά κρούσματα με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να αναβάλει τις αναμετρήσεις. Οπότε η διακοπή ήταν η μόνη λύση κάτι που γνώριζαν όλοι ότι θα υπάρξει.