Προτείνονται συνεχώς παίκτες, το έχει «ξεκόψει» ο Μπάρλος!

Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και όπως είναι λογικό πολλοί παίκτες έχουν προταθεί και στην Παναχαϊκή που μέσω δηλώσεων του προέδρου της έχει «ξεκαθαρίσει» πως δεν θα γίνουν προσθήκες.

Μία περίπτωση είναι ο Γιώργος Γιαννούτσος (φωτ.) που ανήκει στην ΑΕΚ και έχει δοθεί δανεικός στην Επισκοπή. Ο Γιαννούτσος είναι γεννημένος στις 16 Ιουλίου 1998 και έχει ύψος 1.85μ. Αγωνίζεται με άνεση στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ αλλά και ως αριστερός στόπερ. Τη σεζόν 2019-20 πήρε μεταγραφή ως δανεικός στην Αλή Οροκλίνης (Β’ Εθνική Κύπρου) έχοντας μια γεμάτη σεζόν ωστόσο επέστρεψε και πάλι στην ΑΕΚ για να καταλήξει στην Επισκοπή, αλλά τον πρόλαβε ο κορονοϊός και δεν αγωνίστηκε.

Επίσης είχε προταθεί ο Ευθύμης Χριστόπουλος από την ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ ήθελε να μειώσει το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία σε αυτά τα νέα παιδιά να πάρουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους. Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής πάντως αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς κόντρα στο ΟΦΗ ως αλλαγή.

Ο Γιώργος Μπάρλος το είχε «ξεκόψει» πάντως για μεταγραφές, τονίζοντας στο patragoal.gr: «Έχουμε εμπιστοσύνη στο υπάρχoν υλικό. Το ρόστερ είναι αξιόλογο με έμπειρους αλλά και ταλαντούχους παίκτες και θα στηριχτούμε σε αυτό. Μεταγραφές δεν θα γίνουν γιατί πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές μας».