Προτιμά τον πλουραλισμό, από έναν σκόρερ ο Άρης Πατρών

Μετά από 9️⃣ παιχνίδια, ο Άρης Πατρών βρίσκεται στην 2️⃣η θέση της βαθμολογίας, με 2️⃣0️⃣ βαθμούς, 5️⃣ πίσω από την 1️⃣η θέση!

💢 Συνολικά, η ομάδα των Προσφυγικών νίκησε 6️⃣ φορές (Εθνικός Π., Πήγασος Μπ. Πάτρα 2005, Αρόη, Αναγέννηση, Ηρακλής Π.), έφερε 2️⃣ ισοπαλίες (Θύελλα, Πάτραι) και γνώρισε 1️⃣ ήττα στο 94′ της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο. Σκόραρε 2️⃣4️⃣ γκολ και δέχτηκε 6️⃣.

Ως γηπεδούχος μέτρησε 3️⃣ νίκες, 1️⃣ ισοπαλία και δεν γνώρισε ήττα στο “Α. Κάνιστρας”, ενώ σας φιλοξενούμενος επίσης είχε 3 νίκες και 1 ισοπαλία και την 1️⃣ ήττα στην πρεμιέρα…

Στα 2️⃣4️⃣ γκολ είχαμε 8️⃣ διαφορετικούς σκόρερ (Αγγελής, Κούρτης, Λυμπέρης, Κωστής, Μητρόπουλος, Κουτρούμπας, Δασούρας, Μεντζελόπουλος) και 1️⃣ αυτογκολ (Αργυρόπουλος/Αναγέννηση Π.), ενώ 3️⃣ τέρματα είναι από το παιχνίδι με τον Ηρακλή που κρίθηκε στα χαρτιά λόγω μη συμμετοχής της ομάδας του Βλατερού.

Στις ασίστ η ομάδα του Θανάση Παπουτσή πέτυχε ένα ΡΕΚΟΡ που όσο και αν ψάχνουμε δεν έχουμε βρει αντίστοιχο στην ιστορία του τοπικού αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Γιώργο Λάτση να δίνει 5️⃣ ασίστ στο ίδιο ματς (Άρης Π.-Αναγέννηση 6️⃣-0️⃣) σε 1️⃣ ημίχρονο!!! Συνολικά 7️⃣ παίκτες έχουν καταγραφεί ως “πασέρ” (Λάτσης, Αγγελής, Πανάρετος, Κωστής, Δασουράς, Κουτρούμπας και Μητρόπουλος).